Код: 6857196 Акумуляторний пилосос Rowenta RH2037WO

  • Артикул: RH2037WO
  • Тип: Акумуляторний
  • Тип прибирання: Сухе
  • Пилозбірник: Контейнер
  • Об'єм пилозбірника: 0.44 л

Гарантія: 2 роки

Flex: Ідеальне прибирання від підлоги до стелі
Більше не переймайтеся через прибирання з XForce Flex 9.60. Завдяки постійній потужності всмоктування до 100 повітряних Вт для максимальної ефективності із часом і надлегкій конструкції — вагою лише 1.1 кг при використанні бездротового пилососа в ручному форматі — XForce Flex 9.60 забезпечує ідеальне поєднання продуктивності та комфорту. Відкрийте для себе унікальний досвід прибирання, доповнений фірмовими технологіями Rowenta: система гнучкого стіку для доступу скрізь, не нахиляючись, дисплей Smart Control у реальному часі, автоматичне регулювання потужності всмоктування за типом підлоги тощо.

Висока продуктивність
Постійна та сильна потужність всмоктування до 100 повітряних Вт для максимальної ефективності протягом тривалого часу та довговічна батарея із часом роботи до 45 хвилин для ефективного глибокого очищення.

Надлегкий дизайн
Тонкий і компактний бездротовий пилосос — лише 1.1 кг у ручному режимі — для надлегкого прибирання та повного комфорту день у день.

Розумне та оптимізоване прибирання
Виняткова продуктивність, покращена передовою технологією, з автоматичним регулюванням потужності всмоктування за типом підлоги для оптимізації результатів прибирання щоразу.

Прибирання скрізь
Відкрийте для себе новий спосіб пилососити з неймовірною легкістю завдяки інтелектуальному дизайну з гнучким стіком, щоб пилососити будь-де, не нахиляючись, і системою Power LED для прибирання пилу в місцях зі слабким освітленням.

Ефективність у вас під рукою
Дисплей Smart Control показує залишок заряду батареї та сповіщує про необхідність очищення фільтра, а також дозволяє регулювати потужність відповідно до ваших потреб за допомогою 3 різних рівнів і режиму Boost.

Висока гігієнічність і фільтрація
Відкрийте для себе здорове та ретельне очищення з тривалим відділенням повітря від пилу та фільтрацією дрібного пилу, алергенів і пилових кліщів на 99.9%.

Велика ємність контейнеру
Контейнер для пилу має велику ємність для менш частого спорожнення та легкого обслуговування.

Тип

Акумуляторний

Тип прибирання

Сухе

Тип фільтра

HEPA

Потужність всмоктування, Вт

100

Пилозбірник

Контейнер

Об'єм пилозбірника, л

0,44

Регулювання потужності

На корпусі

Основні насадки

Турбощітка

Щільова

Для м'яких меблів

Додаткові насадки

2 вбудовані Easy-щітки

Парковка

Вертикальна

Живлення

Від акумулятора

Акумулятор

Li-Ion 18 В

Час роботи, хв

45

Час зарядки, хв

180

Особливості

Час роботи на турборежимі: 8 хвилин

Рівень шуму, дБ

83

Фізичні параметри
Розміри, см

1120 х 248 x 234

Вага, кг

2.5

Колір

Чорний з фіолетовим