Код: 6745892 Альхеміл капс. 500 мг. №15

  • Зменшує кровотечі
  • Поліпшує стан кровоносних судин
  • Підтримує гормональний баланс і процеси гоместазу

Гарантія: -

Що таке АЛЬХЕМІЛ?
Натуральний препарат, що нормалізує процеси згортання крові, зміцнює судини, нормалізує гормональний фон у жінок з аномальними матковими кровотечами.

Склад
екстракт манжетки (Alchemilla vulgaris) – 120 мг, екстракт перцю водяного (Polygonihydropiperis) – 120 мг, екстракт кропиви (Urtica dioica ) - 110 мг, вітаміни: С –25 мг, P – 25 мг, В2 – 2 мг, В9 –200 мкг, К – 50 мкг, В12 – 2 мкг.

Для чого застосовується?

  • Для зменшення тривалості та кількості маткових післяпологових кровотеч та інших акушерських кровотеч
  • При порушення менструального циклу
  • При кровотечах із дрібних судин шлунку та кишечника
  • При несильних гемороїдальних кровотечах

Як приймати?
по 1-2 капсули/таблетки 2 рази на день за 10-20 хвилин до їжі, запити водою.
Курс приймання 7-14 днів.

Протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, діти до 16 років, підвищений протромбіновий індекс, захворювання нирок і запальні процеси у сечовому міхурі.

Додаткова інформація:

Екстракт манжетки (Alchemilla vulgaris) - містить біофлавоноїди, кверцетин, рутин, кемпферол, катехіни, фітостерини, ліпіди та лігніни, які поліпшують еластичність стінок кровоносних судин; дубильні речовини, що допомагають зупинити як зовнішні, так і внутрішні кровотечі при рясних менструаціях, геморої, кровоточивості ясен і пошкодженнях шкіри (зокрема порізах та інших ранах), також вони знижують проникність капілярів і звужують судини, сприяють швидкому загоєнню пошкоджених тканин.

Манжетка здавна зветься «жіночою травою» і широко застосовується в народній медицині при різних гінекологічних проблемах і захворюваннях, запобігає виникненню гормонального дисбалансу, рекомендується при болісних менструаціях, кровотечах і менорагіях, порушеннях місячного циклу.

Екстракт перцю водяного (Polygoni hydropiper L.) містить гіперозид, рамназин, кемпоферол, мірецетин, лютеолін, рутин, кверцетин, які проявляють Р-вітамінну активність, зменшують проникність капілярів, нормалізують структуру судинної стінки та чинять кровоспинну дію, яка поєднується зі здатністю стимулювати скорочення м’язів матки; глікозид полігопіперин прискорює зсідання крові, дубильні речовини проявляють протизапальну та в’яжучу дію, разом з біофлавоноїдами чинять синергічний кровоспинний ефект, надають гемостатичну дію, підвищують згортання крові при різних кровотечах (зокрема, маткових і з дрібних судин і капілярів шлунку та кишечника), поліменореї, геморої.

Екстракт кропиви дводомної (Urtica dioica L.) – містить вітаміни К1, β-каротин (провітамін А), В1, В2; В3, токофероли - вітамін Е, нікотинову кислоту (вітамін РР), органічні кислоти: щавлеву, бурштинову, молочну, лимонну, мурашину, та ін., фенолкарбонові кислоти, кумарин, флавоноїди; дубильні речовини; алкалоїди; макро- та мікроелементи: Si, Fe, Cu, Mn, B, Ti, Ni.

Біоактивні речовини з Кропиви дводомної U. dioica мають антибактеріальну, антиоксидантну, аналгетичну, протизапальну, противірусну, протипухлинну активності, збільшують кількість еритроцитів і нормалізують склад крові, зменшують кількість цукру в крові, виявляють загальнозміцнювальну, антисептичну, тонізуючу дії і підвищують регенерацію слизових оболонок ШКТ.

Дослідженнями було показано, що дубильні речовини, скополетин, стерини, жирні кислоти, полісахариди, ізолектини та стерини в комплексі з іншими фітохімічними речовинами рослин, що входять до складу Альхеміл, зміцнюють, відновлюють і підтримують судини у здоровому стані, сприяють нормалізації порушеного менструального циклу, підвищують тонус міометрію і товстої кишки.

Вітаміни:

Рутин (вітамін P) в поєднанні з аскорбіновою кислотою (вітамін С) бере участь в окисно-відновних процесах, запобігає окисленню і сприяє депонуванню аскорбінової кислоти в тканинах. Обидва компоненти зміцнюють судинну стінку (сприяють утворенню міжклітинної речовини та знижують активність гіалуронідази), зменшують проникність і ламкість капілярів, мають антиоксидатні властивості;

Фолієва кислота (вітамін В9) у поєднанні з вітаміном В12 и В2 впливає на кровотворення, стимулює утворення еритроцитів і лейкоцитів, сприяє загоєнню ран;

Вітамін К необхідний для забезпечення нормального рівня коагуляції (згортання) крові та процесів гемостазу.