Код: 6283686 Апарат для подрібнення льоду Ariete 78

  • Артикул: 00c007800ar0
  • Тип: Апарат для подрібнення льоду
  • Потужність: 85 Вт
  • Матеріал: Нержавіюча сталь

Гарантія: 12 місяців

Дизайн
Прилад для подрібнення льоду Ariete 78 Sweet Granita має потужність 85 Вт, стане в нагоді всім, хто вирішив організувати веселу вечірку для друзів прямо у себе вдома. Він здатний миттєво перетворити кубики льоду в дрібну крижану крихту. Просто увімкніть його та ви зможете швидко приготувати освіжаючі напої і холодні коктейлі для ваших гостей. Дана модель належить до дизайнерської колекції Party Time, вона виконана в ретро-стилі та здатна прикрасити собою ваш інтер'єр, перетворивши кухню в затишне кафе 50-х років. Ергономічний корпус приладу виконаний з пластику, практичний і простий у догляді.

Як користуватися?
Якщо ви вирішите купити Ariete 78, ви будете задоволені його роботою, адже ефектне приготування напоїв вам гарантовано. Він являє собою ємність для льоду, оснащену спеціальним вбудованим лезом, ємність встановлюється на корпус з мотором. Вам потрібно помістити лід в чашу, закрити її кришкою і увімкнути пристрій у мережу. Кришку повернути проти годинникової стрілки, щоб запустити роботу мотора та почати подрібнення. Чаша з льодом буде обертатися, а готова крижана крихта буде потрапляти через відповідний отвір у склянку. Щоб зупинити подачу, поверніть кришку за годинниковою стрілкою.

Догляд
Щоб Ariete 78 Sweet Granita Party Time працювала ідеально, час її безперервної роботи має становити приблизно 5 хвилин. Слід зазначити, що лід у кубиках буде подрібнюватись легше, ніж округлої форми, а наповнювати чашу можна не вище максимальної позначки. Наступний цикл подрібнення слід починати тільки коли мотор трохи охолоне. Після закінчення роботи пристрій легко розбирається і чиститься, усі його частини можна мити в теплій мильній воді, а корпус - протирати вологою тканиною, не занурюючи у воду. Забороняється мити деталі в посудомийній машині. 

Тип керування

Механічний

Потужність, Вт

58

Особливості

Лезо з нержавіючої сталі

Знімний кошик дробарки льоду

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, см

23 x 15.5 x 18.5

Вага, кг

1.37

Колір

Червоний