Код: 6677853 Аудіопідсилювач Sennheiser GSX 1200 PRO

  • Артикул: 1000239
  • Тип: Аудіопідсилювач

Гарантія: 2 роки

GSX 1200 PRO створений для роботи зі звуком в умовах великої кіберспортивної арени. Інноваційний алгоритм об'ємного звучання 7.1 virtual surround розроблений з урахуванням вимог сучасного професійного геймінгу. З gsx 1200 pro ви отримуєте новий рівень звучання. Модель працює як з пк, так і з mac.

Досконалий позиційний звук у грі
GSX 1200 PRO створений для роботи зі звуком в умовах великої кіберспортивної арени. Інноваційний алгоритм об'ємного звучання 7.1 Virtual Surround розроблений з урахуванням вимог сучасного професійного геймінгу. Цей аудіопідсилювач дозволяє з високою точністю налаштовувати якість звуку та якість зв'язку в грі з можливістю роздільного регулювання параметрів звучання в навушниках і динаміках і оперативного перемикання між ними без необхідності кожного разу перепід'єднати відповідні кабелі. Для організації якісної та ефективної системи зв'язку на великих кібертурнірах і, зокрема, для управління вхідними та вихідними сповіщеннями голосового командного чату можна з'єднувати в єдиний комплекс до восьми GSX 1200 PRO. Модель працює як з ПК, так і з Mac.

Налаштовуй звук швидко
GSX 1200 PRO оснащений сенсорним дисплеєм з червоною LED-підсвіткою і зручним алюмінієвим ротаційним регулятором гучності, які допомагають налаштуватися на потрібний лад і зосередитися на грі з почуттям впевненості та цілеспрямованості. Такий же лаконічний, чіткий і гранично інформативний, як панель приладів винищувача або спорткара, екран GSX 1200 PRO в будь-який момент часу забезпечує геймера усіма необхідними даними про поточні параметри аудіо в грі та дозволяє перенастроювати звук буквально в один дотик, не відволікаючись від геймплея.

Слухай гру, володій грою
GSX 1200 PRO з виділеним цифро-аналоговим перетворювачем, для якого не потрібні додаткові драйвери, створений для того, щоб надовго стати надійною основою вашого ігрового звуку. Більш того, підсилювач дозволяє з високою точністю налаштовувати не лише звук у грі, але і звук ігрового зв'язку, для цього у GSX 1200 PRO передбачені окремі входи й органи управління. Крім еквалайзера із широким діапазоном настройок з GSX 1200 PRO ви також можете настроювати рівні реверберації, для точнішого та повнішого відчуття різного роду фізичних просторів у ході гри, а також точно фокусувати звук з динаміків у заданій зоні прослуховування.

Суперефективне інтуїтивне управління
Коли підсилювач не використовується, його червоно-чорний дисплей поступово згасає, щоб не відволікати вас від геймплея, і знову спалахує, щойно ваша рука виявляється поруч. Функція Sidetone дозволяє швидко змінювати рівні гучності мікрофона та регулювати звучання власного голосу в ігровому чаті. З GSX 1200 PRO також зручно перемикатися між ігровою гарнітурою і динаміками без необхідності постійно перепід'єднувати кабелі.

Зв'язок без лагів і перешкод
Аудіопідсилювач GSX 1200 PRO розроблений спеціально для професійних геймерів і здатний забезпечувати високу якість комунікації в ігрових турнірах топового рівня, зокрема і за рахунок такої функції як Chat Link, яка передбачає можливість з'єднання до 8 пристроїв GSX 1200 PRO в єдину ефективну, стійку, яка працює без перешкод і затримок, систему внутрішньокомандного зв'язку.