Код: 6835422 Батарейка Duracell LR03 KPD 04*10 Optimum уп. 1x4 шт.

  • Артикул: 5015596
  • Типорозмір: ААА (LR03)
  • Напруга: 1.5 В
  • Упаковка: 4 шт.

Гарантія: 14 днів

Новий Duracell Optimum.

Наша найкраща лужна батарейка AAA
Найбільш революційна інновація Duracell, абсолютно нова лужна батарейка Duracell Optimum, має нову катодну систему, завдяки якій працює ДОВШЕ* в деяких пристроях або ПОТУЖНІШЕ** в інших пристроях.

ПРАЦЮЄ ДОВШЕ
Duracell Optimum AAA служить довше в деяких пристроях, таких як іграшки***, а батарейки з довшим терміном служби означають тривале задоволення для всіх користувачів пристрою.

ПРАЦЮЄ ПОТУЖНІШЕ
У інших пристроях Duracell Optimum AAA забезпечує більше потужності, ніж провідні цинкові батарейки, завдяки чому вони працюють краще** - наприклад, двигуни працюють швидше в таких пристроях, як деякі іграшкові автомобілі з дистанційним керуванням (вантажівка Spinmaster Monster Jam, офіційна радіокерована вантажівка-монстр у масштабі 1:24)****.

Оптимальна продуктивність у поєднанні з оптимальною упаковкою
Нова й інноваційна упаковка у стилі "книжки" Duracell Optimum містить картонне віконце й органайзер, що означає, що батарейки більше не будуть кататися по кухонному ящику! Натомість ваші батарейки зручно та надійно зберігаються, поки вони вам не знадобляться, а коли батарейки розрядяться, ви можете знову зберігати їх в упаковці, готовими до подальшої переробки.

Упаковка на 100% підлягає переробці та не містить пластику.

Батарейки Duracell Optimum доступні в розмірах AA, AAA.

* Забезпечує довший термін служби порівняно з провідними цинковими батарейками AAA: додатковий термін служби в тесті іграшок IEC AAA 2021 (www.iec.ch).
** Батарейки працюють з більшою потужністю у певних пристроях. Результати можуть відрізнятися залежно від пристрою чи способу використання. Дізнайтеся більше на: www.Duracell.info
*** Забезпечує довший термін служби батарейок розміру AAA порівняно з мінімальною середньою тривалістю у тесті іграшок IEC 2021 (www.iec.ch)
**** Забезпечує додаткову потужність в офіційній монстр-вантажівці з дистанційним керуванням Spin Master Monster Jam Official Grave Digger, масштаб 1:24, 2,4 ГГц, номер продукту 6047111/604495 порівняно з провідними цинковими батарейками AAA. Результати можуть відрізнятися залежно від пристрою чи способу використання. Дізнайтеся більше на: www.Duracell.info

Вид

Лужні

Типорозмір

ААА

Напруга

1.5 В

Кількість в упаковці, шт.

4