Код: 6677841 Bluetooth трансмітер Sennheiser BT T100

  • Артикул: 508258
  • Тип: Bluetooth трансмітер

Гарантія: 2 роки

Елегантний Bluetooth-передавач Sennheiser BT T100 - це, перш за все, можливість розширити функціонал домашньої аудіосистеми або кінотеатру. За допомогою цього компактного та практичного пристрою можна під'єднати бездротові навушники просто до стаціонарного аудіообладнання і потім слухати музику або фільми без дротів, що вічно плутаються. При цьому можна вільно переміщатися по кімнаті, не доставляючи незручностей нікому з рідних і сусідів. BT T100 оснащений найсучаснішою системою бездротової передачі сигналу, яка гарантує найвищу якість аудіо, а також ідеальну синхронізацію зображення і звуку при роботі з візуальним контентом.

Менше кабелів - більше комфорту
Не секрет, що хороша Bluetooth-гарнітура або навушники для смартфона дуже швидко виробляють у користувача поряд зі звичкою слухати музику і/або відео коли завгодно та де завгодно також відчуття комфорту та свободи, просто завдяки тому, що ніякі кабелі більше не заважають рухатися. Так чому б і вдома не влаштувати для себе особистий оазис якісного та бездротового звуку? Новий аудіотрансмітер BT T100 якраз і створений для того, щоб свої Bluetooth-навушники до стаціонарної домашньої аудіосистеми ви могли під'єднати так само швидко та просто як, наприклад, до смартфону або планшету, притому без жодних дротів і перехідників. Менше кабелів, більше комфорту та більше задоволення від якісного звуку - усе це - ваш новий BT T100!

Bluetooth-сигнал преміум-рівня
У Sennheiser BT T100 цілий комплекс ультрасучасних технологічних рішень для бездротової передачі аудіосигналу безперервно працюють на те, щоб ви слухали лише максимально якісний звук і в найдрібніших його деталях. Модель підтримує технологію Bluetooth 4.2 і кодеки SBC, Qualcomm® apt-X™ і Qualcomm® apt-X™ LL. До речі, підтримка apt-X™ Low Latency означає, що BT T100 здатний передавати аудіосигнал по Bluetooth-каналу без втрат, без затримок і з ідеальною синхронізацією з візуальними ефектами в іграх і відео. Усе - лише для вас (за винятком кабелів, що заважають, звичайно)!

Ніяких проблем з налаштуванням і управлінням
Маленький BT T100 найкращим чином поєднується як з інтер'єром вашої оселі, так і з вашими персональними аудіовподобаннями. Але, незважаючи на всю технологічну складність, під'єднується і настроюється трансмітер за якісь секунди, а вся панель управління у нього складається з однієї єдиної кнопки, якою запускається процедура сполучення з навушниками, і крихітного двоколірного світлодіодного індикатора, що відображає статус з'єднання. От і все.

Під'єднатися до всього!
Універсальність - ще одна важлива перевага Sennheiser BT T100. Цей аудіотрансмітер оснащений стандартним 3.5-міліметровим і оптичним роз'ємами і комплектується цілим набором кабелів (зокрема, оптичним, аудіокабель і USB-кабелем "USB-A на USB micro-B"), за допомогою яких його можна під'єднати практично до будь-якого сучасного аудіовідтворюючого пристрою, легко та швидко.

Комплектація:

  • аудіопередавач Sennheiser BT T100 Bluetooth® Audio Transmitter;
  • кабель USB (1.2 м);
  • оптичний кабель (1.5 м);
  • аналоговий аудіокабель з 3.5-мм штекерами (1.5 м);
  • посібник користувача.