Код: 6728142 Чайник RINGEL IQ Вe Еnergy (3.2 л)

  • Артикул: IQ-1000
  • Чайник Вe Еnergy
  • Об'єм: 3.2 л
  • Матеріал: нержавіюча сталь
  • Наявність свистка: так

Гарантія: -

ВИСОКОЯКІСНА ПОТОВЩЕНА НЕРЖАВІЮЧА СТАЛЬ, ЩО ЗАБЕЗПЕЧУЄ МІЦНІСТЬ І ДОВГОВІЧНІСТЬ КОНСТРУКЦІЇ
Чайник зі свистком BE ENERGY торгової марки RINGEl IQ виготовлений з нержавіючої сталі з високим вмістом хрому, завдяки чому виріб отримує гарантований захист від корозії і деформації, а також не боїться нагріву до високих температур. Разом з тим, нержавіюча сталь, з якої виготовлений чайник є повністю безпечною для здоров'я. Відповідність найжорсткішим стандартам безпеки підтверджено європейськими сертифікатами якості.

ВНУТРІШНЯ ПОЛІРОВКА ПОВЕРХНІ
Відполірована внутрішня поверхня – це запорука довготривалого та надійного використання чайника, адже вона забезпечує додатковий захист від корозії. Високоякісна нержавіюча сталь, застосована при виробництві чайника BE ENERGY, за допомогою спеціальних методів полірування отримує цілий ряд покращених характеристик, серед яких простота в догляді, а також тривалий термін експлуатації без втрати візуальної привабливості.

ЗОВНІШНЄ МАТОВЕ ПОКРИТТЯ ПОВЕРХНІ
Кольорове матове покриття зовнішньої поверхні чайника BE ENERGY надають чайнику вишуканий і благородний вигляд. Матова поверхня легко очищується та додатково захищає поверхню чайнкиа від корозії. Завдяки глибокому кольору, чайник BE ENERGY додасть привабливого акценту кухні власника, гармонійно вписуючись у будь-який інтер’єр.

ЗРУЧНЕ ВІДКРИТТЯ НОСИКА
Бакелітовий свисток зі сталевою серцевиною легко відкриває отвір носика чайника за допомогою натискання кнопки. Кнопка вбудована в ручку чайника, яка виготовлена з бакеліту, що не нагрівається. Кришка чайника також виготовлена з бакеліту, що забезпечує безпечне використання посуду та захищає від випадкових опіків.
Чайник BE ENERGY підходить для всіх видів плит і миття в посудомийних машинах. Чайник зі свистком BE ENERGY від Ringel IQ безпечно підігріє воду для ваших улюблених гарячих напоїв і попередить вас про готовність приємним свистом.

Серія

Вe Еnergy

Тип

Чайник

Об'єм, л

3.2

Матеріал

Нержавіюча сталь

Матеріал ручок

Бакеліт

Наявність свистка

Так

Сумісність з індукцією

Так

В упаковці

Так