Код: 6658193 Екшн камера AIRON Simple Full HD 30 в 1: з аксес.

  • Артикул: 69477915500061
  • Роздільна здатність відео: 1080P, 720Р, 480Р
  • Процесор: GVCP1247
  • Дисплей: 2.0" TFT LCD

Гарантія: 2 роки

Набір для зйомки 30 в 1 з екшн-камерою AIRON Simple Full HD

Досі в пошуках простої в управлінні камери з величезною кількістю комплектуючих кріплень?

Ідеальний набір новачка для зйомки всього на світі - це екшн-камера AIRON Simple Full HD з 30 аксесуарами для зйомки. За допомогою різноманітних аксесуарів ти зможеш по-новому поглянути на звичні речі завдяки різним кутам огляду.

Разом з AIRON Simple Full HD у тебе вийде зберегти такі моменти як занурення під воду, політ на парашуті, поїздку на авто, мотоциклі, велосипеді та багато чого іншого, на що лише здатна фантазія.

Камера знімає в якості Full HD і завдяки 4-х кратній оптиці здатна зловити кожну деталь, навіть непомітну піщинку, а кут огляду в 130 градусів здатен зловити дивовижний кадр як з висоти пташиного польоту, так і відкрити таємниці небачених глибин. Водонепроникний кейс допоможе зануритися і зняти неповторні кадри підводного світу на глибині до 30 метрів.

Екшн-камера AIRON Simple Full HD - компактний пристрій з набором потужних функцій. З її допомогою ви можете створювати зображення в серійній або циклічній зйомці, насолоджуючись кожним моментом, який не хочеться втратити.

Крім зйомки у Full HD, ви можете знімати в роздільній здатності 1080, 720 і 480 пікселів при бажанні. Удосконалити способи зйомки можна за допомогою додаткових кріплень. Вони ідеально підходять під компактні розміри екшн-камери та допомагають зафіксувати її на будь-якій площині, предметі, частині тіла.

Неважливо, підкорюєш ти чергову вершину, плаваєш на дошці для серфінгу або поринаєш на глибину для знайомства з підводним світом. Даний комплект стане незамінним помічником у створенні унікального контенту.

У набір аксесуарів, крім камери, входять кейс, гнучкий трипод, плаваючий монопод, монопод, 3М наклейки, 3М фіксатори, нагрудне кріплення, кріплення на голову, кріплення на лобове скло, кріплення на кермо, кріплення J-гвинт, кріплення на зап'ястя, перехідник для камери, кріплення для зміни кута огляду, кріплення для штатива.

Набір для зйомки 30 в 1 з екшн-камерою AIRON Simple Full HD - ідеальний вибір комплекту для початку твого блогерського шляху. Уперед за враженнями!

Максимальна роздільна здатність відео

1080P, 720Р, 480Р

Wi-Fi

Немає

Процесор

GVCP1247

Тип носія

MicroSD Class 10 до 128 ГБ

Об'єктив, кут огляду

Ширококутний кут огляду 130°

Роздільна здатність фото

12 Мп (4032x3024 px)

Дисплей

2" TFT LCD

Особливості

Режим зйомки: циклічний запис; один знімок; серійна зйомка; автоспуск (2, 5, 10, 20, 30, 60 с)

Водонепроникність: занурення у воду до 30 метрів

Роз'єми

Micro USB 2.0

Ємність акумулятора

900 мАгод

Комплектація

Кейс, гнучкий трипод, монопод, монопод, 3М наклейки (5 шт.), 3М фіксатори (5 шт.) нагрудне кріплення, кріплення на голову, кріплення на лобове скло, кріплення на кермо, кріплення J-гвинт (2 шт.), кріплення на зап'ястя (3 шт.), перехідник для камери, кріплення для зміни кута огляду, кріплення для штатива (2 шт.), екшн-камера, аквабокс, USB-кабель, кріплення-рамка.