Код: 6443809 Електрична піч Ariete 985 Silver

  • Артикул: 00c098511AR0
  • Внутрішній об'єм: 30 л
  • Потужність: 1500 Вт
  • Термостат: 100 - 230 °С

Гарантія: 12 місяців

Містка та зручна
Електропіч Ariete 985 - те, що потрібно для тих, хто любить готувати. Вона має об'єм 30 л, що дозволяє запікати цілою рибу або курку, пекти велику піцу. Хочете щодня радувати родину кулінарними шедеврами? З такою помічницею це просто. Запіканки, золотиста картопелька, апетитна курочка, соковите м'ясо - усе це буде на вашому столі. Тепер ви зможете насолоджуватися кулінарними експерементами. Прилад має потужність 1500 Вт і термостат 90-230° С, завдяки чому ви зможете готувати швидко.

Подвійне скло
Купити Ariete 985 - придбати красиву та практичну техніку. Вона має дверцята з подвійним склом, які дозволяють спостерігати за приготуванням страв. Ця модель має корисні функції, які роблять використання зручним - автовимкнення, сповіщення про готовність їжі за допомогою сигналу. Корпус електропечі металевий, вона якісна та практична. У комплекті із цією моделлю ви отримаєте решітку, деко, ручку для вилучення дека. Електропіч оснащена піддоном для крихт, який потрібно час від часу спорожняти.

Режими
Піч має 6 режимів приготування, завдяки чому ви зможете створювати справжні кулінарні шедеври. Запечені м'ясо, риба й овочі, прекрасно приготована випічка - ви зможете дивувати новими стравами щодня. Піч має режим верхнього нагріву, верхнього + нижнього нагріву, верхнього + нижнього нагріву + конвекції і нижнього нагріву. Серед особливостей цієї моделі - таймер на 60 хвилин.
 

Внутрішній об'єм, л

30

Потужність, Вт

1500

Регулювання температури, ° С

230

Кількість режимів приготування, шт

6

Режими нагріву

Верхній

Нижній

Комбінований

Гриль

Є

Рожен

Немає

Конвекція

Є

Особливості

Внутрішня підсвітка

Подвійне скло

Звуковий сигнал

Таймер

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Розміри, см

50 x 36.5 x 33

Основний колір

Сріблястий

Комплектація

Решітка, деко, ручка для вилучення аксесуарів