Код: 6515783 Електрична варильна поверхня Hansa BHC96508

  • Артикул: 23502
  • Тип поверхні: Електрична
  • Покриття: Склокераміка
  • Кількість конфорок: 4 шт
  • Розмір (Ш х В х Г): 57.5 х 5 х 51.8 см

Гарантія: 12 місяців

Блокування від дітей
Функція блокування не дозволить вашим дітям самостійно ввімкнути панель і вбереже від опіків. Блокування також не дозволить їм змінювати параметри в процесі роботи пристрою, тому ви зможете спокійно займатися вашими справами в той час, як панель працює на потрібній потужності.

Система Sensor Control
Система Sensor Control дає можливість зручно та швидко вибрати потужність нагріву, задати час приготування або ввімкнути блокування від дітей. Оскільки ніякі елементи не виступають над поверхнею, догляд стає дуже простим і швидким. Суцільні плюси!

Функція "Підтримка тепла"
Функція підтримки тепла призначена для підігріву вже приготованих страв. Обрана зона підтримує температуру до 65 °С, завдяки чому готова до вживання гаряча страва не змінює свого смаку та аромату та не пригорає.

Індикація залишкового тепла
Індикатор залишкового тепла повідомляє про те, що зона нагріву все ще залишається гарячою, незважаючи на те, що вона вже вимкнена. Коли значок залишкового тепла "H" перестане горіти, температура поверхні опустилася нижче 50 градусів і більше немає ризику обпектися. Ця функція є однією з найкорисніших з точки зору безпеки.

Німецька склокераміка Schott Ceran
У всіх склокерамічних варильних панелях і плитах ми використовуємо кращу склокераміку від німецького виробника Schott Ceran. Інноваційний процес виробництва робить кераміку SCHOTT безпечною, ефективною і надійною.

Таймер на зону нагріву
Для вас важливо, щоб яйце, зварене некрутим, не перетворилося на яйце, зварене крутим? Тоді скористайтеся таймером на варильних панелях Hansa. Задайте необхідний час роботи. Коли час закінчиться, зона нагріву автоматично вимкнеться.

Захисне вимкнення зон нагріву
З метою безпеки кожна зона нагріву обладнана системою автоматичного вимкнення. Максимальний час роботи визначається відповідно до обраної потужністю нагріву. Якщо протягом тривалого часу потужність не змінюється, то відповідна зона вимикається і з'являється індикація залишкового тепла.

Автозакипання
Ця функція ідеальна для приготування страв, які спочатку потрібно швидко довести до закипання, а потім рівномірно тушкувати або смажити ще якийсь час. Варильна панель із цією функцією автоматично знижує температуру конфорки після заданого часу, потрібного для закипання. 

Тип варильної поверхні

Електрична

Вид варильної поверхні

Класична

Тип керування

Сенсорне

Дисплей

Немає

Основні характеристики
Тип нагрівальних елементів

Гофрована стрічка (Hi-Light)

Покриття робочої поверхні

Склокераміка

Кількість конфорок

4

Діаметр і потужність конфорок

Ліва передня: подвійне поле діаметром 120/210 мм, потужністю 0.75/2.2 кВт

Ліва задня: діаметром 145 мм, потужністю 1.2 кВт

Права передня: діаметром 145 мм, потужністю 1.2 кВт

Права задня: подвійне поле діаметром 120/180 мм, потужністю 0.75/1.7 кВт

Особливості

Індикатори залишкового тепла

Розширення зони

Захист від дітей

Таймер

Матеріал решіток поверхні

Ні

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

57.5 х 5 х 51.8

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

89 x 12.5 x 60

Монтажні розміри (Ш х В х Г), см

56 x 4.1 х 49

Вага, кг

7.8

Вага в упаковці, кг

9.2

Основний колір

Чорний