Код: 6798825 Електрична варильна поверхня LG HU642VH

  • Артикул: HU642VH
  • Тип поверхні: Електрична
  • Покриття: Склокераміка
  • Кількість конфорок: 4 шт
  • Розмір (Ш х В х Г): 59 х 6 х 52 см

Гарантія: 12 місяців

Індукційні панелі, що вбудовуються
Завдяки простій системі управління та легкому очищенню ви зможете насолодитися зручністю приготування від початку до кінця. Індукційна плита не лише зробить дизайн вашої кухні розкішним, але й забезпечить відмінний результат приготування смачних і корисних страв.

Сенсорне керування
Рівень потужності та всі функції регулюються простим дотиком до електронної сенсорної панелі керування на керамічній поверхні. Тому їй легко керувати, а також очищати після використання.

Таймер приготування
Усі зони приготування можуть бути автоматично вимкнені за допомогою вбудованого таймера приготування їжі. Ви можете вибрати час від 1 до 99 хвилин для кожної індукційної зони, і вони автоматично вимикаються. Такий таймер дозволяє готувати зручно, безпечно та легко.

Швидкий розігрів Power Boost
Функція Power Boost дозволяє швидше нагріти всі зони індукційної плити до певної температури, подаючи на них велику потужність. Ця функція заощаджує ваш час на приготування їжі.

Інтелектуальна пауза Stop&Go
Інтелектуальна пауза Stop&Go дозволяє знизити потужність нагріву всіх зон, що працюють, до мінімального рівня, а після її вимкнення повернутися до попереднього рівня нагріву. Якщо через 30 хв пауза не буде вимкнена, варильна панель вимкнеться автоматично.

Блокування від дітей
Під час приготування та після його закінчення можна заблокувати панель керування за допомогою натискання та утримання комбінації символів, щоб уникнути збою налаштувань під час приготування або випадкового ввімкнення панелі дітьми.

Індикатор залишкового тепла
Під час приготування на панелі відображається індикатор залишкового тепла, який повідомляє, що температура поверхні небезпечна для торкання. Після вимкнення панелі знак відображається, доки вона не охолоне та її можна буде безпечно торкатися. 

Тип варильної поверхні

Електрична

Вид варильної поверхні

Класична

Тип керування

Сенсорне

Дисплей

Є

Основні характеристики
Тип нагрівальних елементів

Індукційні

Покриття робочої поверхні

Склокераміка

Кількість конфорок

4

Особливості

Індикатори залишкового тепла

Турбо-режим (Booster)

Функція Stop&Go

Захист від дітей

Таймер

Матеріал решіток поверхні

Ні

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

59 х 6 х 52

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

69 х 11.5 х 64.5

Монтажні розміри (Ш х В х Г), см

56 x 10.6 x 49

Вага, кг

12.16

Вага в упаковці, кг

13.66

Основний колір

Чорний