Код: 6816442 Електрична дахова шафа Gorenje BOS6747A01X (BO3CO5I02-3)

  • Артикул: 738007
  • Тип духовки: Електрична
  • Корисний об'єм: 77 л
  • Тип очищення: парою
  • Розмір (Ш х В х Г): 59.5 x 59.5 x 56.4 см

Гарантія: 2 роки

Рівномірне пропікання - щоразу
Духовки Gorenje відомі своєю інноваційною формою внутрішньої камери, яка стала їхньою візитною карткою. Східчаста форма HomeMade створена подібно до традиційної дров'яної печі та забезпечує ефективнішу циркуляцію повітря порівняно з іншими продуктами на ринку. Тепер ми оновили форму HomeMade, і циркуляція повітря додатково покращилася завдяки новій конструкції нагрівальних елементів і новому розташуванню отворів подачі повітря. Це забезпечує однакову температуру по всьому простору духовки. Ваші страви більше не будуть підгорілими з одного боку та недоготовленими з іншого.

Коли натхнення приходить в останній момент
Духовки OptiBake нагріваються до температури 200 °C усього за 5 хвилин, заощаджуючи 30% часу порівняно зі звичайним нагріванням, що робить їх одними з найшвидших духовок на ринку. Це особливо зручно, якщо для рецепту потрібно попередньо нагріти духовку. Звуковий сигнал і індикатор повідомлять вам, що необхідної температури досягнуто.

Просте випікання з парою
Програма ExtraSteam з використанням пари створює ідеальні умови для збільшення обсягу хліба, формування пишного м'якуша та хрусткої скоринки. Просто налийте трохи води в неглибоке деко та виберіть програму ExtraSteam, а про інше подбає духовка.

Коли не знаєш, як приготувати
Нові духовки OptiBake від Gorenje пропонують повністю автоматичні програми приготування і 22 популярні рецепти на вибір, що дуже зручно для новачків. Програми AutoBake, перевірені експертами Gorenje, довели свою ефективність і гарантують відмінні результати навіть без попереднього нагріву. Вам залишається лише вибрати вид страви, ввести вагу та натиснути на СТАРТ – усе інше зробить духовка!

Найкраща піца в місті
Ця програма з регулюванням температури до 300 °C спеціально розроблена, щоб ви могли вдома випікати ідеальну піцу, фокачу, коржики та подібну випічку.

Швидке приготування заморожених продуктів
Ця ефективна програма ідеально підходить для приготування будь-яких заморожених продуктів і напівфабрикатів.

Для смачної золотої скоринки
Функція Gratin дозволяє створювати ідеальну золотисту скоринку на лазаньї, м'ясі, картопляному гратені та інших стравах.

Об'єм 77 літрів
Готуйте страви значних розмірів? Завдяки інноваційній конструкції духовка стала більшою і ширшою. На деках тепер міститься більше продуктів, а сучасні технології забезпечують рівномірне приготування на всіх рівнях.

Будьте в курсі того, що відбувається
Ви знаєте, що відкриття дверцят під час приготування призводить до зниження температури всередині духовки та навіть може негативно вплинути на кінцевий результат? Суцільне скління дверцят, яскраве галогенове освітлення і продумане розташування рівнів приготування в нових духовках OptiBake забезпечують відмінний огляд страви, що готується, без відкривання дверцят.

Поверхня, яка не терпить жиру
Каталітичне очищення значно полегшує обслуговування духовки. Коли під час приготування температура в духовці досягає 85 °С, каталітична кришка вентилятора починає поглинати жир і забруднення і розщеплювати їх.

Багато страв за один раз
Поєднання продуманої системи циркуляції повітря, рівномірного розподілу рівнів приготування та особливої східчастої форми духовки забезпечує рівномірне пропікання страв на кожному рівні, а оскільки духовка велика, то й спостерігати за приготуванням на кожному рівні зручно.

Хрумка скоринка з варіогрилем
Чудові результати приготування досягаються за рахунок продуманого розташування верхніх нагрівальних елементів, при якому малий нагрівач знаходиться усередині великого. Завдяки цьому тепло розподіляється рівномірно, тому страва запікається до хрусткої скоринки, залишаючись ніжною і соковитою всередині.

Неймовірно ніжні та соковиті страви
Режим для делікатного, повільного та рівномірного пропікання. При такому способі страва залишається ніжною та соковитою. Режим підходить для виготовлення м'яса, риби або випічки на одному рівні.

Для зручного поводження з деками
Плавні телескопічні напрямні дозволяють стежити за приготуванням на кожному рівні та забезпечують безпечне вилучення дека. Залежно від моделі у духовках OptiBake встановлюються частково висувні телескопічні напрямні на одному або двох рівнях. В якості додаткової опції ми також пропонуємо телескопічні напрямні, що переставляються, які ви можете встановлювати на потрібному рівні на свій розсуд.

Безпека та енергоефективність
Особлива інноваційна конструкція та спеціальне скло дверцят утримують тепло всередині духової шафи й оптимізують споживання енергії. Приготування стає ще безпечнішим, особливо якщо на кухні є діти або тварини.

Ефективне керування теплом
Динамічна система охолодження DynamiCooling ефективно охолоджує корпус духовки та запобігає можливим неполадкам, викликаним високою температурою. У духовках із системою DynamiCooling+ датчик тепла продовжує роботу системи охолодження, доки температура зовнішніх поверхонь духовки не опуститься до безпечних 60°С. Це особливо зручно для духовок з піролітичним очищенням, які нагріваються до дуже високої температури.

Легко знімати, просто чистити
Ви можете легко зняти та легко очистити скло дверцят, щоб без перешкод спостерігати за тим, що відбувається в духовці. 

Тип духовки

Електрична

Тип керування

Механічне

Перемикачі

Сенсорні

Дисплей

Є

Клас енергоспоживання

А+

Енергоспоживання, кВт/год

0.71

Основні характеристики
Корисний об'єм, л

77

Гриль

Інфрачервоний

Режими роботи

Швидке нагрівання духовки

Вентиляційне нагрівання

Нагрів знизу + вентиляційний нагрів

Верхній круговий нагрівальний елемент із вентилятором

Маленький інфрачервоний гриль із круговим нагрівальним елементом

TurboBake

Великий гриль

Класичний нагрів (знизу + зверху)

LightBake

Класичний нагрів (знизу + зверху) + робота вентилятора

Великий гриль + робота вентилятора

Великий інфрачервоний нагрівач з нижнім нагрівальним елементом

Маленький інфрачервоний гриль з нижнім нагрівальним елементом та вентилятором

FrozenBake: приготування заморожених страв

Піца

Повільне приготування GentleBake

AirFry+

Очищення парою AquaClean

Розморожування

Розігрів

Підігрів посуду WarmPlate

Режим «Шабат»

Особливості

Підсвітка

Таймер

Тип очищення

Каталітичний

Тип направляючих

Телескопічні

Кількість рівнів направляючих

2

Кількість скла дверцят

3

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

59.5 х 59.5 х 56.4

Монтажні розміри (Ш х В х Г), см

56.4 x 60 x 55

Вага, кг

29

Вага в упаковці, кг

31

Основний колір

Сірий