Код: 6626182 Електрична духова шафа Hansa BOEB68433

  • Артикул: 57112
  • Тип духовки: Електрична
  • Корисний об'єм: 65 л
  • Тип очищення: Традиційний (емаль легкого очищення)
  • Розмір (Ш х В х Р): 59.5 х 59.5 х 57.5 см

Гарантія: 12 місяців

EasyControl/EasyControlIT
Електронний таймер-програматор працює у двох режимах. Він контролює загальний час приготування і задає час вимкнення духової шафи. У режимі відкладеного старту духова шафа може ввімкнутися і вимкнутися без вашої участі - достатньо лише встановити час закінчення і загальний час приготування. Ця функція особливо корисна у святкові дні, коли справ величезна кількість і потрібно все встигнути.

Конвекція
Функція конвекція забезпечує поліпшений розподіл жару та постійну циркуляцію повітря всередині духової шафи. Це скорочує час приготування, а також дає змогу домогтися рівномірнішого пропікання і золотистої скоринки.

Утоплювані перемикачі
Утоплювані перемикачі можна повністю заховати в панелі керування. Це значно спрощує догляд за духовою шафою, а також є безпечнішим для сімей, у яких є діти. Перемикачі можна заховати навіть коли духова шафа працює! З такою особливістю ваша кухня матиме сучасний і елегантний вигляд.

Швидкий розігрів
Завдяки цьому режиму, духова шафа нагрівається до температури 150°C за 4 хвилини. Тепер ви можете зосередитися на приготуванні їжі замість того, щоб чекати, коли духова шафа нагріється до потрібної температури.

Емаль легкого очищення
Очищення духовки - це робота, яка вам, безумовно, не подобається. Для полегшення процесу очищення внутрішню частину духовок Hansa було вкрито спеціальною емаллю EasyClean, яка легко миється та позбавлена пір і порожнин, що сприяють накопиченню бруду та жиру. Відтепер чищення духовки буде неймовірно простим.

Дверцята з потрійним склінням
Завдяки рефлективному покриттю з внутрішньої сторони дверцят, а також їх потрійному склінню, ми домоглися значного зниження температури зовнішнього скла. Це особливо актуально для сімей з маленькими дітьми. Тепер ви можете не боятися за вашого маленького дослідника кухні.

Легкознімне скло
Часто за потреби почистити духову шафу ми стикаємося з банальною проблемою: це дуже незручно. Конструкція дверцят духової шафи Hansa дасть вам змогу без особливих зусиль зняти скло дверцят і помити його в раковині або в посудомийній машині.

Рецепти на дверцятах
Завдяки рецептам на внутрішній стороні дверцят ви можете швидко переглянути та перевірити параметри приготування прямо на дверцятах духової шафи. Залежно від типу страви рекомендації вкажуть споживачеві такі параметри, як: режим нагріву, температура приготування, необхідний рівень встановлення дека/решітки та час готування конкретної страви. Лазерна технологія нанесення цих підказок дає змогу мити скло в посудомийній машині.

Деко procook
У будь-якій духовій шафі Hansa ви зможете знайти від одного до трьох дек унікальної стільникової форми. Ця форма забезпечує постійну циркуляцію повітря під продуктом і не дає змоги пригорати йому так само швидко, як це було б на абсолютно рівному деку. Ба більше, ця ж форма створює ребра жорсткості, які запобігають провисанню центральної частини дека із часом, що може статися з плоскими аналогами.

Система Click&Go
Якщо деко важке та гаряче, то дістаючи його з духовки ви ризикуєте впустити його або обпектися. Однак, з телескопічними напрямними в духовці Hansa цього не станеться. Вони підтримують деко та все, що вам треба зробити, - це висунути його, легко потягнувши на себе. Крім того, ви можете самі вибрати рівень, на якому вам потрібні напрямні, і легко перевісити їх.

Решітка
Решітка має фіксатор безпеки, який збільшує стійкість, - тепер її можна вільно висувати, не побоюючись, що страва випаде. 

Тип духовки

Електрична

Тип керування

Механічне

Перемикачі

Поворотні

Утоплювані

Сенсорні

Дисплей

Є

Клас енергоспоживання

А

Енергоспоживання, кВт/год

0.99

Основні характеристики
Корисний об'єм, л

62

Гриль

Електричний

Потужність грилю, Вт

2000

Конвекція

Є

Регулювання температури, ° С

50 - 250

Кількість режимів

8

Режими роботи

Верхній і нижній нагрів + конвекція

Гриль

Верхній нагрів + гриль (супергриль)

Розморожування

Нижній нагрів

Швидкий нагрів

Верхній нагрів + гриль + конвекція

Верхній нагрів + нижній нагрів (конвекція)

Особливості

Підсвітка

Таймер

Тип очищення

Традиційний (емаль легкого очищення)

Тип направляючих

Телескопічні

Кількість рівнів направляючих

1

Кількість скла дверцят

2

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

59.5 х 59.5 х 57.5

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

66 х 67 х 70

Монтажні розміри (Ш х В х Г), см

56 х 60 х 56

Вага, кг

32.4

Вага в упаковці, кг

36

Основний колір

Бежевий