Код: 6505914 Фен Philips BHD274/00

  • Артикул: BHD274/00
  • Тип: Професійний
  • Потужність: 2200 Вт
  • Кількість швидкостей: 2

Гарантія: 2 роки

Швидка сушка, потужний АС-мотор
Фен Philips Pro оснащений потужним AC-мотором, який розроблено для професійного використання. Швидкість потоку повітря досягає 130 км/год* для швидкої та ефективної укладки.

Висока потужність 2200 Вт для швидкого сушіння
Цей фен Pro потужністю 200 Вт створює потужний потік повітря. Вдале поєднання потужності та швидкості допомагає скоротити час сушки та полегшити створення укладки.

Температурна настройка ThermoProtect
Технологія ThermoProtect забезпечує оптимальну температуру сушки волосся і його додатковий захист від перегріву. При постійній потужності повітряного потоку сушка буде дбайливішою, а результат - незмінно чудовим.

У 2 рази більше іонів** для гладкого, блискучого волосся
Негативно заряджені іони дозволяють зняти статичну електрику та поліпшити загальний стан волосся, а також сприяють закриттю волосяних лусочок, що надає волоссю додаткового блиску. У результаті ваше волосся гладке, сяюче та шовковисте. Іонізація забезпечується вдосконаленим іонізатором, що випромінює у два рази більше іонів** порівняно зі стандартними іонізаторами. Повноцінна турбота про кожну волосину від коренів до самих кінчиків.

Холодний обдув для фіксації укладки
Функція холодного обдуву використовується кожним професійним перукарем. Кнопка холодного обдуву Cool Shot забезпечує подачу потужного потоку холодного повітря. Цей прийом використовується для закріплення укладки.

6 режимів швидкості та температури для максимального контролю
Швидкість і температура легко регулюються, що сприяє створенню ідеальної укладки. Шість режимів забезпечують оптимальний контроль за процесом сушки волосся, що дуже зручно для створення акуратної стильної укладки.

Насадка-концентратор 9 мм: спрямований потік повітря для чудової укладки
Насадка-концентратор з отвором 9 мм забезпечує спрямований потік повітря для точної фіксації окремих пасом. Незамінна насадка при використанні щітки під час сушки й укладки.

Дифузор для створення об'ємних, пружних локонів
Завдяки рівномірному розподілу повітряного потоку насадка-дифузор додає волоссю додаткового об'єму та зменшує його сплутування. Для найкращих результатів помістіть дифузор близько тім'яної області, ближче до коріння волосся: пальчики дифузора допоможуть надати волоссю об'єму, пружності та створити локони. 

Тип

Професійний

Потужність, Вт

2200

Кількість швидкостей

2

Кількість температурних режимів

2

Насадки

Концентратор

Дифузор

Розмір концентратора, мм

9

Функції

Іонізація

Холодне повітря

Довжина кабелю, м

2

Колір

Чорний