Код: 6790419 Фен Remington AC7200 E51

  • Артикул: 45718560100
  • Тип: Звичайний
  • Потужність: 2200 Вт
  • Кількість швидкостей: 2

Гарантія: 5 років

Хочете дбати про своє волосся і при цьому домогтися укладки салонної якості? У цьому вам допоможе фен Supercare Pro 2200 AC у чорному кольорі з бронзовими вставками. Він має легкий і компактний корпус і оснащений довговічним двигуном змінного струму потужністю 2200 Вт, що забезпечує швидке та потужне сушіння. Налаштування Supercare дозволяє швидко висушити волосся при дбайливій температурі та з турботою про ваше волосся.

Режим роботи Supercare
Оцініть швидке сушіння волосся при дбайливому нагріванні з феном Supercare Pro 2200 AC. З налаштуванням Supercare ви можете швидко висушити волосся, при дбайливому теплі та з турботою про ваше волосся.

Швидке та потужне сушіння
Отримайте професійні результати сушіння феном, не виходячи з дому, із феном Supercare Pro 2200 AC. Завдяки якісному салонному, довговічному двигуну змінного струму потужністю 2200 Вт і швидкості повітряного потоку 130 км/год ви завжди зможете насолоджуватися швидким і потужним сушінням.

Чудове іонне кондиціювання
Впевнено створюйте гарну укладку за допомогою фена Supercare Pro 2200 AC. Завдяки чудовому іонному кондиціонуванню з удвічі більшою кількістю іонів*, які рівномірно розподіляються по волоссю від коріння до кінчиків. Тепер кожна укладка феном зробить ваше волосся гладеньким і блискучим. 

Тип

Звичайний

Потужність, Вт

2200

Кількість швидкостей

2

Кількість температурних режимів

3

Насадки

Концентратор

Дифузор

Функції

Іонізація

Холодне повітря

Захист від перегріву

Особливості

Петля для підвішування

Решітка знімна

Швидкість повітряного потоку 130 км/год

Довжина кабелю, м

3

Колір

Чорний