Код: 6511591 Фен Remington AC9140B

  • Артикул: 45675560100
  • Тип: Професійний
  • Потужність: 2400 Вт
  • Кількість швидкостей: 2

Гарантія: 5 років

Хочете завжди відчувати впевненість як після салону краси? А професійні результати укладки просто у вас вдома? Тоді фен AC9140B PROLuxe Midnight Edition створено спеціально для вас.

Виконано у вишуканому чорному кольорі з акцентами рожевого золота, цей фен має не тільки преміальний дизайн, але і здатен забезпечити укладку салонної якості. За допомогою інтелектуальної технології Optiheat і унікальному режиму Style Shot, фен PROluxe Midnight Edition забезпечує правильний розподіл тепла для формування укладки, яка триматиметься протягом 24 годин. А функція подачі холодного повітря дозволить вам зафіксувати зачіску.

Прилад обладнаний потужним АС-мотором змінного струму, 2400 Вт, такі зазвичай використовують у професійних фенах для салонів. AC9140B також має 2 режими швидкості і 3 температури індивідуальних налаштувань.

А якщо ви страждаєте від сплутаного та наелектризованого волосся, цей прилад обов'язково вам допоможе. Фен PROLuxe Midnight Edition виробляє на 90% більше іонів при стайлінгу для блискучого та сяючого красою волосся. Прилад також має салонний 3-метровий шнур і комплектується вузьким концентратором для гладких зачісок; концентратор ексклюзивної форми, який направляє тепло туди, де воно найнеобхідніше; і дифузором для надання текстури природним кучерям. 

Тип

Професійний

Потужність, Вт

2400

Кількість швидкостей

2

Кількість температурних режимів

3

Насадки

Концентратор

Дифузор

Функції

Іонізація

Холодне повітря

Особливості

Поворот шнура на 360°

Довжина кабелю, м

3

Колір

Чорний