Код: 6511599 Фен Remington D5755

  • Артикул: 45678560100
  • Тип: Звичайний
  • Потужність: 2200 Вт
  • Кількість швидкостей: 2

Гарантія: 3 роки

Фен Remington D5755 Thermacare Pro - частина колекції приладів створених у колаборації з ФК «Manchester United», що робить його ідеальним подарунком для фанатів футболу та клубу.

Більше не потрібно вибирати між потужністю і захистом волосся. Фен оснащений мотором на 2200 Вт, який гарантує продуктивність як з мотором на 2400 Вт, але з меншим впливом тепла. Незважаючи на професійні характеристики, цей прилад гарантує знижений рівень шуму. А також виробляє на 90% більше іонів для блискучого, гладкого та вільного від сплутування волосся.

Прилад має 2 режими швидкості та 3 температури індивідуальних налаштувань. D5755 також має функцію "Turbo" на той випадок, якщо у вас зовсім немає часу на сушку волосся.

У комплекті Thermacare Pro є стандартний і вузький концентратори для створення точних укладок, а також зручний дифузор для структурування природних кучерів.

Фен Remington Thermacare виконаний в елегантному червоно-чорному дизайні, з золотистим логотипом «Manchester United». Цей ультрасучасний фен - стильне доповнення до вашого повсякденного догляду за волоссям. 

Тип

Звичайний

Потужність, Вт

2200

Кількість швидкостей

2

Кількість температурних режимів

3

Насадки

Концентратор

Дифузор

Функції

Іонізація

Холодне повітря

Турбо режим

Колір

Чорний, червоний