Код: 6398755 Фен Remington D7779

  • Артикул: 45619560710
  • Тип: Компактний
  • Потужність: 1800 Вт
  • Кількість швидкостей: 2

Гарантія: 3 роки

  Новий революційний фен від Remington AIR3D був спеціально розроблений для створення стильних образів з мінімальним тепловим впливом. Об'єднавши багаторічний досвід з великими дослідженнями фахівців у цій сфері, Remington створили фен, який поєднує в собі функції, необхідні для ефективної сушки волосся.
  Завдяки унікальному тривимірному повітряному потоку й оптимальним налаштуванням температур, AIR3D - ідеальний інструмент для досягнення ідеальних результатів сушіння і стайлінгу волосся.
  Отримайте ефект салонної укладки у себе вдома з D7779. AIR3D оснащений технологією іонного кондиціонування, негативні іони потрапляють на волосся, запобігаючи сплутуванню й електризації.
  Фен має три налаштування температури і два швидкісних режими повітряного потоку. Так ви зможете з легкістю налаштувати прилад під тип волосся. Крім того, D7779 оснащений функцією холодного обдуву для фіксації укладок.
  Спеціально розроблена полегшена конструкція фена й ергономічний дизайн забезпечують максимальний комфорт і повний контроль під час використання.

 

Тип

Компактний

Потужність, Вт

1800

Кількість швидкостей

2

Кількість температурних режимів

3

Насадки

Концентратор

Дифузор

Функції

Іонізація

Холодне повітря

Особливості

Унікальний 3D-повітряний потік - запатентована технологія подачі повітря для оптимізації продуктивності

Керамічна решітка, наповнена мікрокондиціонерами

Іонний генератор

Легка конструкція

Петля для підвішування

Нековзка ручка

Довжина кабелю, м

3

Розміри, см

31.2 х 9.2 х 11

Вага, кг

1.9

Колір

Білий