Код: 6684617 Фен Rowenta CV9240F0

  • Артикул: CV9240F0
  • Тип: Компактний
  • Потужність: 2200 Вт
  • Кількість швидкостей: 2

Гарантія: 2 роки

Фен для догляду за шкірою голови Rowenta Ultimate Experience пропонує високоефективне сушіння з усіма перевагами ніжного масажу шкіри голови для неперевершених результатів. Виведіть свої ритуали для догляду за волоссям на зовсім новий рівень за допомогою м'яких рухливих пальчиків, щоб поліпшити кровообіг шкіри голови для зміцнення волосся. Також м'які вібрації піднімають волосся біля коренів збільшення об'єму.

Зміцнення волосся
М'який масаж шкіри голови активними пальцями сприяє посиленню мікроциркуляції крові для посилення живлення коріння волосся. Завдяки цьому покращується живлення волосся і воно виглядає здоровим і блискучим.

Створення об'єму
Досягніть більшого об'єму вашого волосся, завдяки вібраціям м'яких масажних пальчиків. Вони надають волоссю життєві сили та піднімають його від самого коріння.

Високоефективне сушіння
Цифровий мотор, потужністю 2200 Вт, забезпечує швидке висихання та ефективне моделювання зачіски. Отримуйте професійну укладку, не виходячи з дому.

Професійний стайлінг
Різні варіанти зачісок для всіх типів волосся, а з насадкою 7 мм можна легко досягти неймовірної гладкості, і з насадкою 11 мм ефектного об'єму.

Блиск і догляд
Функція Advanced Care збереже волосся здоровим і зробить його блискучим, а технологія Ionic Booster зменшує статичну електрику та робить зачіску гладкою та сяючою.

Ще більше налаштувань
Повний контроль за вашою зачіскою. Вибирайте з 6 налаштувань, 3-х температурних режимів та 2-х швидкостей оптимальний режим для досягнення бажаних результатів.

Компактність та ергономіка
Абсолютна зручність та легкість транспортування завдяки компактній ергономічній формі та складаному механізму. Він розроблений для того, щоб зробити ваш повсякденний догляд комфортнішим і приємнішим як удома, так і у відрядженнях та на відпочинку. 

Тип

Компактний

Потужність, Вт

2200

Кількість швидкостей

2

Кількість температурних режимів

3

Насадки

Концентратор

Дифузор

Функції

Іонізація

Холодне повітря

Особливості

Ручка складана

Стильний компактний дизайн

Унікальне керамічне покриття

Професійний двигун, 2200 Вт

Технологія Effiwats гарантує ефективну роботу, приголомшливий результат та економію електроенергії

Петля для підвішування

Система генерації іонів для ідеального блиску волосся

Знімна решітка для легкого очищення

Концентратор для створення різних стилів зачіски

Дифузор зі спеціальними масажними щіточками для створення об'єму

Довжина кабелю, м

1.8

Розміри, см

23 х 17.7 х 9

Вага, кг

0.617

Колір

Білий