Код: 6825467 Фен-щіткa Rowenta CF6135F0

  • Артикул: CF6135F0
  • Тип: Фен-щітка
  • Потужність: 800 Вт
  • Кількість швидкостей: 3

Гарантія: 2 роки

Фен-щітка Rowenta VOLUMIZER OVAL BRUSH CF6135F0 забезпечує потрійне сушіння та надання форми, забезпечуючи чудовий зовнішній вигляд і неймовірний об'єм щодня.

3D Volume Booster
Випрямлення потрійної дії - піднімання біля коріння, надання форми та збільшення природного об'єму у 2 рази - з овальною головкою XL для швидких результатів та іонним ефектом, що забезпечує до 80% більше сяйва та на 77% менше пухнастості.

Об'єм тепер починається біля коріння
Овальна форма призначена для піднімання волосся біля коріння легким та інтуїтивно зрозумілим рухом, а сітка із щетинок захоплює та натягує пасма волосся для однорідної форми та сушіння.

Блиск і догляд
Чотири іонні виходи доставляють мільйони іонів, що зменшують статичну електрику, роблячи волосся на 77% менш пухнастим і на 80% більш блискучим.

2-в-1 продуктивність та ефективність
Формат XL забезпечує високоефективні результати з одночасною сушкою та укладанням ще більших пасм волосся, що щоразу спрощує та прискорює процедуру укладання.

Збільшіть свій природний об'єм
Надайте своєму волоссю стійкого природного об'єму - до 2 разів довше - за допомогою гребінця, що забезпечує чудові неймовірні результати із щільністю, яскравістю та повнотою.

Винятковий дизайн
Відкрийте для себе ергономічний і інноваційний інструмент для укладки, що забезпечує гладкість з повною легкістю та комфортом, що покращує вашу рутину краси день за днем. 

Тип

Фен-щітка

Потужність, Вт

800

Кількість швидкостей

3

Кількість температурних режимів

3

Покриття нагрівального елементу

Керамічне

Насадки

Щітка з натуральною щетиною

Функції

Іонізація

Особливості

Нагрів і сушка волосся

Світловий індикатор увімкнення

Довжина кабелю, м

1.8

Розміри, см

43 х 10.6 х 8

Вага, кг

0.6

Колір

Білий