Код: 6872739 Фен-щітка Rowenta CF6330F0

  • Артикул: CF6330F0
  • Тип: Фен-щітка
  • Потужність: 800 Вт
  • Кількість швидкостей: 3

Гарантія: 2 роки

Фен-щітка Rowenta Express Style CF6330F0 дозволяє легко застосовувати професійні техніки укладання феном у домашніх умовах. Відкрийте для себе фен-щітку, яка дозволить створити будь-який образ: щітка 20 мм для чубчика та короткого волосся, щітка 40 мм для волосся середньої довжини та довгого та пластикова щітка для природного випрямлення. Вибирайте стиль, що відповідає вашому настрою.

Удвічі більше блиску
Фен-щітка сушить і формує волосся одночасно, що спрощує і прискорює сеанси укладання, забезпечуючи чудовий зовнішній вигляд і сяючі результати щодня.

Фен-щітка 4-в-1
Відкрийте для себе нескінченні можливості укладання за допомогою одного універсального девайсу, який дозволить робити індивідуальні зачіски завдяки великому набору аксесуарів.

Блиск волосся
Наше ексклюзивне покриття Keratin & Glow, що поєднує в собі про-кератин з турмаліном для зменшення статичної електрики, поєднується з іонним ефектом для гладкості та блискучого волосся.

Турбота про волосся
Подбайте про своє волосся за допомогою режиму догляду, який забезпечує постійний потік прохолодного повітря при температурі нижче 60°C для досягнення стійких результатів і оптимального догляду за волоссям і шкірою голови.

Безпечне укладання щоразу
Холодний наконечник, кнопка блокування і кнопка розблокування забезпечують високий рівень безпеки, щоб день за днем укладати волосся у повній впевненості.

Ергономічний дизайн
Шнур живлення, що обертається на 360°, обіцяє виняткову свободу рухів, а вдосконалена легка конструкція забезпечує комфортні сеанси укладання.

Ремонтопридатність 15 років
Міцні, довговічні матеріали та конструкція, розрахована на довгу службу, з якістю, підкріпленою 15-річним зобов'язанням щодо ремонтопридатності. 

Тип

Фен-щітка

Потужність, Вт

800

Кількість швидкостей

3

Кількість температурних режимів

2

Функції

Іонізація

Холодне повітря

Особливості

Концентратор

Щітка 20 мм

Щітка 40 мм

Щітка із пластиковими зубчиками

Довжина кабелю, м

1.8

Розміри, см

22.7 x 5.9 x 5.9

Вага, кг

0.9

Колір

Чорний, золотий