Код: 6882885 Фен-щітка Rowenta CF635LF0

  • Артикул: CF635LF0
  • Тип: Фен-щітка
  • Потужність: 800 Вт
  • Кількість швидкостей: 3

Гарантія: 2 роки

Фен-щітка Rowenta KARL LAGERFELD Express Style CF635LF0 дозволяє легко застосовувати професійні техніки укладання в домашніх умовах. Відкрийте для себе фен-щітку, яка дозволить створити будь-який образ: щітка 20 мм для чубчика та короткого волосся, щітка 50 мм для волосся середньої довжини та довгого, щітки з висувною щетиною для хвиль і локонів, і плоска щітка для природного випрямлення. Створіть ідеальний образ, який відповідає вашому настрою.

У 2 рази більше блиску*
Фен-щітка сушить і укладає волосся одночасно, що спрощує і прискорює процес створення образу, забезпечуючи чудовий зовнішній вигляд і сяючі результати щодня.
*Тест на сприйняття порівняно зі звичайним продуктом, 28 добровольців, 1 місяць, Франція, 2022 р.

Універсальність
Нескінченні можливості за допомогою одного інструменту для укладання преміум-класу, що пропонує стильні індивідуальні зачіски завдяки великому набору універсальних аксесуарів.

Безліч зачісок
Професійні стилі створювати тепер легко, хоч елегантні локони, красиві хвилі з 2 різними щітками, хоч природне випрямлення завдяки плоскій щітці.

Блиск волосся
Наше ексклюзивне покриття Keratin&Glow, що поєднує в собі прокератин з турмаліном для зменшення статичної електрики та пухнастості, поєднується з іонним ефектом для гладкості та сяючого блиску волосся.

Турбота про волосся
Подбайте про своє волосся за допомогою режиму догляду, який забезпечує постійний потік прохолодного повітря при температурі нижче 60°C для досягнення стійких результатів і оптимального догляду за волоссям і шкірою голови.

Безпечне укладання щоразу
Холодний наконечник, кнопка блокування і кнопка розблокування забезпечують високий рівень безпеки, щоб день за днем укладати волосся у повній впевненості.

Ергономічний дизайн
Шнур живлення, що обертається на 360°, обіцяє виняткову свободу рухів, а вдосконалена легка конструкція забезпечує комфортні сеанси укладання. 

Тип

Фен-щітка

Потужність, Вт

800

Кількість швидкостей

3

Кількість температурних режимів

3

Покриття нагрівального елементу

Турмалінове

Насадки

Концентратор, Насадка гребінець, Щітка із висувними щетинами, Щітка із пластиковими зубчиками.

Функції

Іонізація

Розміри, см

22.7 х 5.9 х 5.9

Вага, кг

1.1

Колір

Чорний