Код: 6474629 Фітнес браслет Huawei Band 3 Pro (TER-B19) Black

  • Артикул: 55023008
  • Сумісність: Android/iOS
  • Матеріал браслета/ремінця: Силікон
  • Наявність екрана: Є
  • Інтерфейс: Bluetooth 4.2
  • Захист від вологи: IP68

Гарантія: 12 місяців

 

Кольоровий екран
Кольоровий сенсорний AMOLED екран браслета з діагоналлю 0,95 дюйма зі зручності огляду може зрівнятися з 2,5D екраном.

Комфортний та стильний переносний пристрій
І в дощ, і в сонце, на офіційному заході і на курорті браслет HUAWEI Band 3 Pro виглядає яскраво і стильно. Завдяки тонкому еластичному силіконовому ремінцю в поєднанні з ергономічним металевим корпусом браслет зручно облягає зап'ястя.

Удосконалений моніторинг пульсу
Завдяки використанню інфрачервоного випромінювання і штучного інтелекту в системі моніторингу HUAWEI TruSeen, ви отримаєте дані про частоту серцевого ритму з точністю до секунди в будь-який час доби.

Моніторинг сну
За допомогою інструментів, розроблених у співпраці із Центром вивчення динамічних біомаркерів Гарвардської медичної школи, HUAWEI Band 3 Pro виявляє шість найпоширеніших проблем зі сном. Вам буде доступно більше 200 рекомендацій для підвищення якості сну і для того, щоб краще прокидатися вранці.

Ваш персональний тренер
Розумний браслет проаналізує вашу фізичну активність і дасть поради щодо поліпшення тренувань.

Вбудований GPS-приймач
За рахунок малого споживання енергії вбудованим GPS-приймачем ви можете використовувати розумний браслет до 7 годин* при бігу на довгі дистанції: ви точно будете знати, де ви є, і скільки кілометрів залишилося позаду. HUAWEI Band 3 Pro оцінює результати тренування в режимі реального часу, у тому числі показник VO2 max**, а також час відновлення.

Покращуйте свої показники в плаванні
Плавайте як чемпіон з розумним алгоритмом, який зчитує показники плавання як у басейні, так і у відкритому водоймищі, і допомагає їх поліпшити. Водостійкий браслет HUAWEI Band 3 Pro витримує занурення до 50 метрів і збирає дані про тренування - кількість спалених калорій, пройдених кіл, а також середнє значення SWOLF* - щоб ви могли поліпшити свої показники.

Керуйте своїм життям одним дотиком
Розумний браслет допоможе тримати під контролем усі важливі аспекти життя. Одним дотиком пальця ви зможете знайти місце розташування свого смартфона, переглядати вхідні дзвінки і номера абонента, відхиляти виклики, попередньо переглядати зміст повідомлень, а також налаштовувати таймер камери і керувати нею.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Діагональ екрана

0.95

Роздільна здатність дисплея

240х120

GPS/AGPS

Є

GSM/GPRS

Немає

Тип батареї

Li-Ion

Ємність батареї, мАгод

100

Розміри (Ш х В х Т), мм

19 х 45 х 11

Клас захисту корпусу

ІР68

Матеріал

Силікон

Основний колір

Золотий