Код: 6339009 Flash Drive Goodram UCL3 32GB USB 3.0 (UCL3-0320K0R11)

  • Артикул: UCL3-0320K0R11
  • Об'єм: 32 ГБ
  • Інтерфейс: USB 3.0

Гарантія: 5 років

Для Goodram UCL3 проблеми втраченого ковпачка просто не існує. USB-флеш-накопичувач характеризується швидким інтерфейсом 3.0, а також неперевершеним досі механізмом відкриття - усього один клік, і роз'єм USB миттєво висувається. Корпус має просту класичну форму, але характерний кольоровий візерунок надає йому оригінальності.

Досить одного кліка
Goodram UCL3 - це класичний USB-флеш-накопичувач, який відрізняється оригінальним механізмом відкриття і закриття. Досить одного кліка, і роз'єм USB висувається. Спеціальний замок забезпечує безпеку використання пам'яті в комп'ютері.

Висока продуктивність завдяки USB 3.0
Goodram UTS3 оснащений сучасним інтерфейсом USB 3.0, що дозволило значного збільшити швидкість порівняно з попередніми рішеннями. Завдяки швидкості передачі, ви економите час і можете швидко скопіювати свої дані. Ви можете користуватися пам'яттю в пристроях, оснащених як портом USB 3.0, так і старою версією роз'єму USB. Goodram UTS3 зворотно сумісний зі стандартом USB 2.0, однак лише пристрій, що підтримує інтерфейс USB 3.0 дозволить вам повною мірою насолодитися високою швидкістю передачі.

Довічна гарантія
Для виробництва Goodram UTS3 використовуються лише найкращі компоненти, а в ході всього виробничого процесу пам'ять піддається багатоетапному тестуванню і строгому контролю якості. Завдяки цьому продуктам UTS3, як і іншим продуктам марки Goodram, надається довічна гарантія виробника. 

Тип корпусу

Моноблок

Об'єм пам'яті

32 ГБ

Інтерфейс

USB 3.0

Швидкість зчитування

До 60 МБ/с

Швидкість запису

До 20 МБ/с

Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, мм

59.6 x 20.8 x 10.3

Вага, г

10

Колір

Чорний