Код: 6308068 Flash Drive Goodram UMM3 16GB (UMM3-0160K0R11)

  • Артикул: UMM3-0160K0R11
  • Об'єм: 16 ГБ
  • Інтерфейс: USB 3.0

Гарантія: 5 років

Goodram UMM3 слідує моді поєднуючи класику і сучасну технологію. UMM3 - флешка для тих, хто очікує цікавого дизайну і хороших технічних характеристик. Флешка вкрай зручна, не втратити флешку допомагає отвір у корпусі, за яким накопичувач можна прикріпити, наприклад до зв'язки ключів або підвісити на тасьмі.

Висока продуктивність завдяки USB 3.0
Goodram UMM3 оснащений сучасним інтерфейсом USB 3.0, що дозволило значно збільшити швидкість порівняно з попередніми рішеннями. Завдяки швидкій передачі зі швидкістю до 60 МБ/с ви зможете миттєво скопіювати свої дані. Пам'яттю можна користуватися як у пристроях, оснащених як портом USB 3.0, так і старими версіями роз'єму USB. UMM3 має зворотну сумісність з USB 2.0, однак лише пристрій, що підтримує інтерфейс USB 3.0 дозволить вам повною мірою насолодитися високою швидкістю передачі.

Поєднання класики і сучасності
Корпус Goodram UMM3 виконаний з посиленої пластмаси, яка додатково захищає носій від механічних пошкоджень. Чорний колір надає носію класичного вигляду, а спеціально спроектований аеродинамічний корпус підкреслює дизайнерський характер пам'яті.

Завжди з тобою
Завдяки мініатюрному корпусу, флешку можна вільно переносити, наприклад, у гаманці або з ключами, що дозволяє користувачу мати постійний доступ до всієї необхідної інформації - відео, фотографій і всієї Вашої цифрової музики. 

Тип корпусу

З ковпачком

Об'єм пам'яті

16 ГБ

Інтерфейс

USB 3.0

Швидкість зчитування

До 60 МБ/с

Швидкість запису

До 20 МБ/с

Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, мм

56 x 19.1 x 9.5

Вага, г

8

Колір

Чорний