Код: 6582949 Flash Drive Kingston DT MicroDuo 3G2 64GB, OTG, USB 3.0

  • Артикул: DTDUO3G2/64GB
  • Об'єм: 64 ГБ
  • Інтерфейс: USB 3.2/microUSB

Гарантія: 5 років

DataTraveler microDuo 3.0 G2 Флеш-накопичувач microUSB і USB типу A для Android OTG

Носії даних DataTraveler® microDuo від компанії Kingston мають компактний форм-фактор і надають додаткову пам'ять для планшетів і смартфонів, які підтримують функцію USB OTG (On-The-Go). Стандарт USB OTG дозволяє безпосередньо під'єднувати мобільні пристрої до підтримуваних USB-пристроїв.

Флеш-накопичувачі DataTraveler microDuo ємністю до 128ГБ1 дозволяють використовувати роз'єми microUSB, які часто застосовуються для зарядки пристроїв, як портів розширення пам'яті. DTDUO3G2 ідеально підходить для зберігання великих файлів у подорожах, забезпечуючи функцію plug-and-play в планшетах і смартфонах Android™ без роз'ємів microSD; при цьому ціна на гігабайт у накопичувача нижче, ніж у додаткових вбудованих накопичувачів для мобільних пристроїв.

У смартфонах і планшетах з можливістю запису відео 4k і зйомки фотографій з високою роздільною здатністю вільне місце закінчується дуже швидко. Носії даних DTDUO3G2 дозволяють переміщати файли, фотографії, відео та інші дані для вивантаження або резервного копіювання без під'єднання до ПК. Передача великих файлів з одного мобільного пристрою на інший зручніша, ніж за допомогою хмарних сервісів, до того ж не потрібен кабель для передачі даних між пристроєм та ПК.

Флеш-накопичувачі DT microDuo відрізняються компактністю і легкістю, їх можна брати із собою всюди, а витончена конструкція підійде до будь-якого мобільного пристрою. Ковпачок захищає роз'єм microUSB від пошкоджень.

  • Додаткова пам'ять для планшетів і смартфонів з підтримкою USB OTG
  • Подвійний інтерфейс містить порти USB типу A і microUSB
  • Просте перенесення файлів між мобільними пристроями без кабелів і Wi-Fi
  • Компактний форм-фактор для зручності носіння 
Тип корпусу

З ковпачком

Об'єм пам'яті

64 ГБ

Інтерфейс

USB 3.2

micro-USB

Швидкість зчитування

До 80 МБ/с

Швидкість запису

До 10 МБ/с

Особливості

Підтримка OTG

Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, мм

26.9 x 14.4 x 5.4

Вага, г

1.7

Колір

Чорний