Код: 6586618 Flash Drive Samsung Duo Plus 256GB (MUF-256DB/APC)

  • Артикул: MUF-256DB/APC
  • Об'єм: 256 ГБ
  • Інтерфейс: USB 3.1/Type-C

Гарантія: 5 років

Два флеш-накопичувачі в одному
Подвоюйте зручність. DUO Plus - це накопичувач з інтерфейсом Type-C і адаптером Type-A. Тепер у вас не буде проблем, оскільки вбудований адаптер Type-A може використовуватися із застарілими пристроями. Тепер ви можете легко переносити дані і звільняти місце в пам'яті легко і швидко.

Універсальність під'єднання
Вставляйте накопичувач будь-якою стороною. Завдяки підтримці новітньої технології USB Type-C, накопичувач DUO Plus можна вставити в пристрій будь-яким кінцем. Легко переносьте великі файли на ваш смартфон із роз'ємом Type-C, планшет і ноутбук.

Подвоюйте можливості під'єднання
Один флеш-накопичувач для багатьох пристроїв. Підтримка інтерфейсів USB Type-C і Type-A дозволяє швидше звільнити місце в пам'яті і швидко переносити файли на зовнішні носії. Тепер ви можете завжди мати при собі більше фільмів, музики та ігор.

Швидкий і гнучкий
Накопичувач DUO Plus дозволяє в лічені секунди переносити великі файли¹ через інтерфейс USB 3.1 зі швидкістю читання до 300 МБ/с². Завдяки підтримці зворотної сумісності з інтерфейсами USB 3.0/2.0, цей накопичувач може використовуватися з різними пристроями.

Накопичувач, якому можна довіритися
Ваші файли надійно захищені завжди і всюди. Оскільки Samsung - світовий лідер у виробництві флеш-пам'яті, то накопичувача DUO Plus ви можете довірити зберігання ваших цінних даних. Цей накопичувач непроникний для води¹, удароміцний², витримує високі температури³, не схильний до дії магнітних полів⁴ і рентгенівського випромінювання⁵. Захищений 5-річною гарантією⁶.

 

Тип корпусу

З ковпачком

Об'єм пам'яті

256 ГБ

Інтерфейс

USB 3.1

USB Type-C

Швидкість зчитування

До 300 MБ/с

Особливості

Вологозахищений корпус

Ударостійкий корпус

Підтримка OTG

Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, мм

57.92 x 18.33 x 7.29

Вага, г

7.7

Колір

Сірий