Код: 6076753 Flash Drive SanDisk Ultra 16GB (SDCZ48-016G-U46) Black

  • Артикул: SDCZ48-016G-U46
  • Об'єм: 16 ГБ
  • Інтерфейс: USB 3.0

Гарантія: 5 років

Стильний і компактний накопичувач SanDisk Ultra USB 3.0 відрізняється високою швидкодією і великою ємністю. Завдяки швидкості передачі даних до 100 Мб/с цей накопичувач USB 3.0 забезпечує до чотириразового виграшу у швидкості порівняно з накопичувачами USB 2.0. Ємності досить для зберігання найбільших медіафайлів і документів.

Швидке переміщення файлів завдяки високій швидкості передачі даних
Завдяки швидкості передачі даних до 100 Мб/с накопичувач SanDisk Ultra USB 3.0 дозволяє дуже швидко копіювати файли на комп'ютер. Він розрахований на застосування з портами USB 3.0 і дозволяє зчитувати і записувати великі файли в чотири рази швидше, ніж накопичувачі USB 2.0.

Накопичувач високої ємності для зберігання великих файлів
Завдяки великій ємності накопичувач SanDisk Ultra USB 3.0 зможе вмістити всі ваші улюблені мультимедійні файли і важливі документи, включаючи фотографії високої роздільної здатності, MP3, відео HD, презентації та графічні файли.

Стильний компактний дизайн
Витончений чорний накопичувач SanDisk Ultra USB 3.0 настільки ж стильний, наскільки практичний. Це компактний, портативний пристрій із легкістю поміститься в кишеню або дамську сумочку.

Програмне забезпечення SanDisk SecureAccess захищає ваші особисті файли
Накопичувач SanDisk Ultra USB 3.0 продається в комплекті з програмним забезпеченням SanDisk SecureAccess, що дозволяє створити захищену паролем особисту папку. Ваші файли будуть зашифровані за допомогою 128-розрядного алгоритму AES, щоб вони були в безпеці, навіть коли ваш накопичувач знаходиться у когось ще. 

Тип корпусу

Слайдер

Об'єм пам'яті

16 ГБ

Інтерфейс

USB 3.0

Швидкість зчитування

До 80 МБ/с

Швидкість запису

До 11 МБ/с

Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, мм

56.8 x 21.3 x 10.8

Колір

Чорний