Код: 6822887 Фотоепілятор Braun PL5154

  • Артикул: 81765562
  • Площа зони дії: 3 см²
  • Сумісність з типами шкіри: 1-5
  • Термін служби лампи: 400000 спалахів

Гарантія: -

Постійно гладка шкіра завдяки технології Skin pro²

Тон шкіри на тілі різний, тому датчик Skin pro (з УФ-фільтром) постійно зчитує вашу шкіру та автоматично адаптує потужність кожного спалаху до різних ділянок вашого тіла.²Спільна технологія з Cyden

Видимі результати до 1 року

Найкраща в своєму класі потужність для видимого зменшення волосся лише за 4 тижні зі збереженням ефекту до 1 року. Використовуйте пристрій 1 раз на тиждень протягом 1 місяця, щоб побачити перші результати та надовго отримати гладеньку шкіру.

Потужний і ніжний

Сенсор Skin pro 2.0 зчитує тон вашої шкіри 80 разів на секунду та автоматично регулює рівень інтенсивності, щоб забезпечити ідеальний баланс між швидкими результатами та м’якістю шкіри.

Точний і ретельний

Цей IPL постачається з точковою насадкою для невеликих чутливих зон, таких як обличчя та бікіні, й стандартною насадкою, що ідеальна для пахв.

Гладка шкіра навіть на делікатних ділянках

Одним натисканням кнопки 3 режими чутливої шкіри регулюють інтенсивність світла для довготривалої гладкості шкіри навіть на чутливих і делікатних ділянках. Також ідеально підходить для нових користувачів.

Менше пропущених ділянок

Silk·expert Pro 5 — один із найшвидших IPL на ринку³ — спалахує кожні 0,5 секунди. Безперервні високошвидкісні спалахи дозволяють легко ковзати та зменшувати кількість пропущених місць. ³Спільна технологія з Cyden

10 рівнів інтенсивності

Завдяки 10 рівням інтенсивності Silk·expert Pro 5 точно визначає навіть найменші зміни тону шкіри на вашому тілі. Це дає вам ідеальний баланс потужності для довготривалих результатів у домашніх умовах.

Створений для тривалого використання

Silk·expert Pro 5 розрахований на термін служби до 22 років і забезпечує рівень потужності до 6 Дж/см² — це найшвидший спосіб досягти незмінно гладкої шкіри.

Дізнайтеся, чи підходить вам IPL

Braun IPL підходить для широкого діапазону відтінків шкіри від світлого до середньо-темного, з волоссям від натурального світлого до темно-коричневого або чорного. IPL найменше підходить для дуже світлого, рудого, сивого або білого волосся, адже тут менше меланіну, який поглинає світло.

 
Площа зони дії, см²

3

Інтенсивність світлового імпульсу, Дж/см²

6

Сумісність з типами шкіри

1-5

Час між спалахами, с

2

Насадки

Для зони бікіні

Для обличчя

Для пахв

Для тіла

Функції

Датчик визначення типу шкіри

Захист від випадкового спалаху (спрацьовує при контакті зі шкірою)

Індикатор роботи

УФ-фільтр для захисту шкіри

Живлення

Від мережі

Термін служби лампи

400 000 спалахів

Розміри, см

18 х 6 х 3

Вага, кг

1.25

Колір

Білий із золотим

Комплектація

М'яка сумка + бритва Venus Extra Smooth