Код: 6428876 Фотоепілятор Philip SC1994/00

  • Артикул: SC1994/00
  • Площа зони дії: 4 см²
  • Термін служби лампи: 250000 спалахів
  • Насадки: Для тіла

Гарантія: 2 роки

Технологія IPL
В основі роботи фотоепілятора Philips Lumea лежить технологія інтенсивного світлового імпульсу (IPL), яка використовується для видалення волосся в професійних салонах краси. Компанія Philips адаптувала цю технологію для безпечного використання в комфортній домашній обстановці.

Ефективна епіляція без зусиль
Клінічні дослідження показали, що після проведення чотирьох сеансів із частотою раз у два тижні кількість волосся помітно скорочується, і шкіра стає більш гладкою. Для підтримки результатів просто повторюйте процедуру в міру необхідності. Інтервал залежить від індивідуальних особливостей росту волосся.

Швидке видалення волосся на ногах
Збільшене світлове віконце для швидкої обробки великих ділянок шкіри, наприклад на ногах.

Гладка шкіра кожен день
Philips Lumea дбайливо впливає на корінь волосини за допомогою технології світлового імпульсу. У результаті зростання волосся на тілі поступово скорочується. При проведенні повторних процедур шкіра зберігає чудову гладкість надовго.

Типи волосся і шкіри
Система Philips Lumea ефективно видаляє (натуральне) русяве, каштанове і чорне волосся. Як й інші фотоепілятори, Philips Lumea НЕ ефективний для видалення рудого, світло-русявого і сивого волосся. Також прилад НЕ підходить для темної шкіри.

Області застосування
Прилад підходить для видалення волосся на тілі нижче шиї для наступних зон: ноги, пахвова область, лінія бікіні, руки і живіт.

Запасні частини не потрібні
Philips Lumea - це комплексна система, яка готова до використання відразу після вилучення з пакування. Більш того, для неї не потрібна заміна лампи протягом усього терміну використання, а також застосування гелів під час сеансів епіляції. 

Площа зони дії, см²

4

Інтенсивність світлового імпульсу, Дж/см²

5

Кількість режимів

5

Насадки

Для тіла

Функції

УФ-фільтр для захисту шкіри

Захист від випадкового спалаху (спрацьовує при контакті зі шкірою)

Датчик визначення типу шкіри

Індикатор роботи

Живлення

Від мережі

Можливість заміни ламп

Немає

Термін служби лампи

250 000 спалахів

Колір

Білий