Код: 6841919 Гарнітура Anker SoundСore Space Q45 Blue

  • Артикул: A3040G31
  • Тип: Бездротові
  • Опір: 16 Ом
  • Частина. діапазон: 20 Гц – 20 кГц

Гарантія: 1.5 роки

На 98% менше шуму для вашої подорожі: Повністю оновлена система шумозаглушення націлена на ширший спектр шумів - від двигунів літаків до плачу немовлят. Де б ви не знаходилися, ви зможете насолоджуватися своїм особистим простором.

Зробіть кожен простір своїм: Де б ви не знаходилися - у приміщенні, на вулиці, на роботі або в літаку - адаптивне шумозаглушення Space Q45 автоматично обере відповідний рівень залежно від вашого місця розташування. Крім того, за допомогою застосунку Soundcore можна обрати один із 5 рівнів шумозаглушення.

Ідеально підходить для подорожей: До 50 годин роботи в режимі шумозаглушення вистачить на кругосвітній переліт без підзарядки. У звичайному режимі можна насолоджуватися звуком до 65 годин, а якщо у вас розрядився акумулятор, зарядіть його протягом 5 хвилин, щоб слухати ще 4 години.

Уловлюйте кожну деталь: 40-мм драйвери мають новаторську двошарову діафрагму із шовку та кераміки для відтворення звуку з інтенсивними басами та чіткими високими частотами. Навушники із шумозаглушенням Space Q45 також підтримують кодек LDAC для бездротового звуку в якості Hi-Res Audio.

Більше, ніж просто комфорт: Навушники із шумозаглушенням Space Q45 поєднують у собі вишуканий дизайн, ергономічну конструкцію і деталі, що підвищують комфорт, для гармонійного носіння.

Дзвінки з покращеним штучним інтелектом: Вас почують із кристальною чистотою завдяки 2 мікрофонам та алгоритму штучного інтелекту, які точно визначають та уловлюють ваш голос із навколишнього оточення.

Надійні та зручні: Навушники із шумозаглушенням Space Q45 забезпечені деталями, що підвищують комфорт. Шарніри з алюмінієвого сплаву гнуться, підлаштовуючись під форму вашої голови, а м'яке оголів'я має безшовну розсувну конструкцію для легкого висування. Чашки навушників мають збільшений діаметр, а м'які подушечки забезпечують комфорт протягом багатьох годин.

Загальні параметри
Тип підключення

Бездротові

Тип конструкції

Накладні

Основний колір

Синій

Акустичні характеристики
Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

93 дБ

Опір

16 Ом

Частотний діапазон

20 - 20000 Гц

Підключення
Роз'єм

mini-jack (3.5 мм)

Вид бездротового зв'язку

Bluetooth 5.3

Профілі

AVRCP1.6, A2DP1.3, HFP1.7

Підтримка кодеків

AAC, LDAC, SBC

Радіус дії

15 м

Можливість дротового підключення

Є

Живлення
Час зарядки

2 години

Час роботи в режимі відтворення музики

50 годин

Конструкція
Тип кріплення

Наголов'я

Особливості конструкції

Регульоване наголов'я

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Штучна шкіра

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Система активного шумопоглинання

Є

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

У корпусі

Кріплення мікрофону

Фіксоване

Чутливість мікрофона

65 дБ

Частотний діапазон мікрофона

20 – 8000 Гц

Комплектація
Чохол в комплекті

Є

Додаткова інформація
Вага

292 г

Гарантія
Гарантія

18 місяців