Код: 6797704 Гарнітура Epos H3 Onyx Black

  • Артикул: 1000888
  • Частотний діапазон: 10-30000 Гц
  • Чутливість: 124 дБ

Гарантія: 2 роки

Геймерська мультиплатформенна EPOS H3 із закритими навушниками - це насамперед зовсім інший, оптимальний рівень якості звуку у грі, а значить, і зовсім інші масштаби ігрового фана. Фірмова аудіосистема EPOS гарантує як глибокі пробивні баси, які якнайкраще підкреслюють живу динаміку геймплею, так і ідеальну акустичну чистоту та граничну виразність звучання голосу в ігровому чаті.

Основні переваги моделі EPOS H3:

  • Навушники із закритим акустичним оформленням - ефективна пасивна шумоізоляція у будь-якій грі
  • Фірмова акустична система Epos - лише високоякісний звук, який дає можливість чути все і вся у грі та миттєво реагувати на будь-які зміни обстановки;
  • Мікрофон студійного рівня із системою шумозаглушення - ваш голос у чаті звучить завжди чітко та виразно;
  • Миттєве вимкнення звуку – для цього досить просто підняти утримувач мікрофона вертикально вгору;
  • Інтуїтивно зрозуміла система регулювання гучності - додати/зменшити звук завжди можна одним рухом регулятора, що обертається, який зручно розташований просто на правому навушнику;
  • Легка регульована посадка - з можливістю швидко підлаштувати ширину оголів'я та висоту чашок навушників;
  • Змінні ергономічні амбушюри – ідеально відповідають анатомії вух, забезпечують комфортну посадку навушників та ефективно ізолюють слух від шумового фону;
  • Сумісність із усіма найпопулярнішими ігровими платформами: Windows-ПК, Mac®, PS4 та PS5, Xbox та Switch.

Нова EPOS H3 розроблена спеціально для сучасних геймерів, які точно знають, наскільки важливим є якісний звук як у самій грі, так і в цілому - для вражень від геймплею. Ця гарнітура підходить для будь-якої з найпопулярніших ігрових платформ і відтворює максимально якісний, деталізований і добре збалансований звук у будь-якій грі (і не лише в грі).

Налаштований тримач дозволяє без проблем вибрати оптимальне положення для мікрофона, так щоб навіть у найважчих ігрових ситуаціях голос у чаті звучав достатньо голосно та виразно. При цьому, щоб вимкнути мікрофон або вимкнути його на якийсь час, досить просто підняти тримач вгору. Механізм налаштування розмірів гарнітури - простий і надійний: ширина оголів'я регулюється сталевим слайдером з фіксаторами, а система металевих шарнірів дозволяє швидко налаштувати кут нахилу та тиск навушників у точках контакту з головою залежно від особистих переваг та/або ситуації.

Легка регульована посадка
Ширина гарнітури регулюється за допомогою вбудованого слайдера з нержавіючої сталі. Epos H3 міцно фіксується у встановленому розмірі, а шкала, яка нанесена безпосередньо на сталеву основу оголів'я, допоможе не забути та за пару секунд налаштувати комфортне його положення. Плюс до цього, завдяки системі шарнірних кріплень навушників H3 легко та просто підлаштовується під розміри та форму обличчя, акуратно, але досить щільно охоплює вуха, міцно та без зайвого тиску, утримуючись на своєму місці.

Лише стабільний та якісний зв'язок у грі
За надійність та стабільність контакту з тіммейтами у грі у EPOS H3 відповідає студійного рівня мікрофон з покращеною системою шумозаглушення. Він надзвичайно ефективно мінімізує будь-який фоновий шум і навіть у дуже галасливій обстановці для кожного зі співкомандників (а також для глядачів каналу) голос звучатиме винятково якісно та виразно. Щоб вимкнути мікрофон або вимкнути його на якийсь час, треба просто підняти тримач вертикально вгору.

Фірмова аудіосистема EPOS
Геймерська мультиплатформенна EPOS H3 із закритими навушниками оптимізована для відтворення аудіо з найвищою якістю, яка потрібна для миттєвої та ефективної реакції на будь-які зміни обстановки у світі гри. Адже лише якісний звук дає можливість грати з повною віддачею та отримувати справжнє задоволення від процесу. Тому аудіосистема EPOS H3 гарантує як глибокі пробивні баси, які якнайкраще підкреслюють живу динаміку геймплею, так і ідеальну акустичну чистоту та граничну виразність звучання голосу в ігровому чаті. Щоб у кожний момент гри ви мали можливість продемонструвати свій геймерський талант у всій його красі. 

Загальні параметри
Тип підключення

Дротові

Тип конструкції

Повнорозмірні

Основний колір

Чорний

Призначення

Для портативної техніки

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Чутливість

124 дБ

Опір

20 Ом

Частотний діапазон

10 - 30000 Гц

Підключення
Роз'єм

2 х mini-jack (3.5 мм)

USB

Форма роз'єму

Прямий

Довжина дроту

2 м

Особливості кабеля

Круглий

Живлення
Тип елементів живлення

Немає

Конструкція
Тип кріплення

Наголов'я

Особливості конструкції

Регульоване наголов'я

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Натуральна шкіра

Функції і управління
Система активного шумопоглинання

Немає

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

На навушниках

Кріплення мікрофону

Рухоме

Чутливість мікрофона

47 дБ

Частотний діапазон мікрофона

10 - 18000 Гц

Направленість мікрофона

Всенаправлений

Комплектація
Змінні амбушюри

Немає

Додаткова інформація
Вага

322 г