Код: 6652492 Гарнітура JBL QUANTUM One Black (JBLQUANTUMONEBLK)

  • Артикул: JBLQUANTUMONEBLK
  • Тип під'єднання: Дротове
  • Тип конструкції: Повнорозмірні
  • Част. діапазон: 20 - 40000 Гц
  • Опір: 32 Ом

Гарантія: 12 місяців

Звук - ваша перевага
Зробіть вашу гру епічною. Дротова гарнітура JBL Quantum ONE з просторовим об'ємним звуком професійного рівня JBL QuantumSPHERE 360™, функцією відстеження положення голови й активним шумозаглушенням створена спеціально для геймерів. Технологія JBL QuantumSOUND Signature створює ефект занурення завдяки 50-міліметровим драйверам, що підтримує Hi-Res аудіо. JBL QuantumSPHERE 360™ відтворює максимально реалістичне просторове оточення, в якому ви не втратите жодної деталі, а функція відстеження положення голови перенесе вас на абсолютно інший рівень занурення в події на екрані. Легкість спілкування в мережевій грі зі знімним мікрофоном з виділенням голосу, шумопоглинання, функціями вимкнути звук і регулюванням рівня балансу «гра-чат», сертифікованої мессенждером DISCORD, а також сумісної з TeamSpeak і іншими сервісами. Комфорт завдяки легкій ергономічній конструкції, широкі можливості налаштування з JBL QuantumENGINE і можливістю створення профілів. Гарнітура JBL Quantum ONE - це найбільш передові технології звуку для створення найглибшого рівня реалістичності.

Професійні можливості з удосконаленою функцією відстеження положення голови JBL QuantumSPHERE 360™
JBL QuantumSPHERE 360™ забезпечує 3D-позиціонування професійного рівня. Можливості калібрування алгоритму JBL за допомогою вбудованого датчика відстеження положення голови та допоміжного мікрофона - це ексклюзивна особливість JBL Quantum ONE, яка дає гравцям найвищу точність позиціонування звуку та створює фіксоване незалежне звукове середовище, що впливає на природні інстинкти. JBL Quantum ONE також оснащена гарнітурою DTS X: v2.0.

Будьте у вирі ігрових подій з технологією JBL QuantumSOUND Signature, схваленою Hi-Res
Технологія JBL QuantumSOUND Signature чітко відтворює найтихіші кроки та найгучніші вибухи, роблячи кожну сцену епічною, а кожного гравця підготовленішим. Неодимові драйвери високої роздільної здатності розміром 50 мм забезпечують акустичні характеристики з ефектом занурення, налаштовані аудіоінженерії JBL спеціально для ігор. Наш фірмовий звук створює найреалістичнішу картину, даючи конкурентну перевагу в будь-якій битві.

Повна сумісність з усіма ігровими платформами
Гарнітура JBL Quantum ONE створена для гри на ПК, але підтримує також Xbox™*, PlayStation™**, Nintendo Switch™, мобільні пристрої, Mac, і VR. *Сумісні з усіма моделями Xbox, включаючи Xbox Series X.

Ергономічна конструкція наступного покоління
З легким міцним оголів'ям з вентиляцією і амбушюрами з натуральної шкіри з ефектом пам'яті ви зможете грати ще довше.

Активне шумозаглушення спеціально для гри
Система активного шумозаглушення спеціально для ігрових середовищ відсікає небажані фонові шуми, щоб ви не відволікалися від гри.

Будьте почуті завдяки знімному мікрофону з виділенням голосу
З технологією ехокомпенсації вас будуть голосно та чітко чути солдати тапротивники. Мікрофон з виділенням голосу регулюється і знімається для гри на ходу або при використанні іншого мікрофона. Миттєво покидайте ефір одним натисканням кнопки на чашці навушника.

Потужні можливості настройки на ПК з програмним пакетом JBL QuantumENGINE
Унікальне програмне забезпечення JBL QuantumENGINE дозволяє управляти ігровою гарнітурою JBL Quantum ONE і налаштовувати її, а також калібрувати мікрофон, через зручну панель. Створюйте окремі профілі, міняйте налаштування мікрофону, вмикайте ефекти RGB-підсвічування або створюйте свої. Ви також можете налаштувати еквалайзер або вибрати один з 6 пресетів.

Просторовий звук
Виберіть свої настройки звуку, вкажіть обхват голови та висоту для настройки профілю об'ємного звуку спеціально для ваших вух. Калібрувальний мікрофон JBL QuantumSPHERE 360™ дозволяє домогтися найточнішого просторового звучання з ефектом занурення. 

Загальні параметри
Тип підключення

Дротові

Тип конструкції

Повнорозмірні

Основний колір

Чорний

Призначення

Ігрові

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Діаметр мембрани випромінювачів

50 мм

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

96 дБ

Опір

32 Ом

Частотний діапазон

20 - 40000 Гц

Підключення
Роз'єм

mini-jack (3.5 мм)

Форма роз'єму

Прямий

Довжина дроту

1.2 м

Підключення кабеля

Одностороннє

Особливості кабеля

Круглий

Живлення
Тип елементів живлення

Немає

Конструкція
Тип кріплення

Наголов'я

Особливості конструкції

Поворотні чашки

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Штучна шкіра

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Система активного шумопоглинання

Є

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

На навушниках

Кріплення мікрофону

Рухоме

Чутливість мікрофона

-41 дБВ

Частотний діапазон мікрофона

100 Гц – 10 кГц

Направленість мікрофона

Однонаправлений

Комплектація
Змінні амбушюри

Немає

Чохол в комплекті

Немає

Додаткова інформація
Вага

369 г