Код: 6809996 Гарнітура JBL QUANTUM TWS Black (JBLQUANTUMTWSBLK)

  • Артикул: JBLQUANTUMTWSBLK
  • Тип під'єднання: Бездротовий
  • Тип конструкції: Вакуумні
  • Частина. діапазон: 20 - 20000 Гц

Гарантія: 12 місяців

Просторовий звук
Навушники JBL Quantum TWS здатні показати всю красу просторового звучання. Завдяки технології JBL QuantumSURROUND вони відтворюють звук, точно показуючи його напрямок і розміщення джерела. Програмне забезпечення JBL QuantumENGINE дає широкі можливості налаштування обладнання з метою отримання 3D-звучання.

Адаптивне шумозаглушення
Технологія активного шумозаглушення ANC дозволяє повністю ізолюватися від зовнішніх джерел шуму. Лише ти та віртуальний світ! При цьому активувавши опцію Ambient Aware, ви зможете взаємодіяти з навколишнім середовищем. Вибирайте той формат, який ближчий вам!

Зосереджено на вас
Технологія формування променя, яка працює на базі 6 мікрофонів, дозволить вам завжди бути почутим. Чи то голосові виклики чи рапорт щодо пройденої місії – жодних проблем із комунікацією не виникне. Лише найчистіший сигнал і повне порозуміння зі співрозмовниками.

Оптимальний запас енергії
Використовуйте великий потенціал акумулятора JBL Quantum TWS, який дозволить отримати 8 годин автономності з одного заряду. Ні багато, ні мало – достатньо для функціонування протягом усього робочого дня. При цьому завдяки кейсу ви отримуєте ще більше – до 16 години роботи. Немає необхідності переживати за рівень заряду.

Низький показник затримки
Концепція роботи виходить з двох типів сигналів. Ви можете під'єднатися до частоти 2.4 ГГц (адаптер USB-C для такого формату взаємодії поставляється в комплекті). Так забезпечується з'єднання з низькою затримкою на сумісних девайсах. При цьому техніка чудово працює з усіма платформами, які використовують Bluetooth: смартфони, планшети, лептопи. Легко перемикайтеся між стандартами зв'язку за допомогою JBL Dual Source.

Адаптовані під будь-які умови
Перед вами конструкція, яка буде вашим партнером у будь-яких завданнях. Навушники JBL Quantum TWS мають водонепроникну конструкцію за стандартом IPX4. Такий формат став запорукою комфортного проведення часу без ризику виходу техніки з ладу.

Повна сумісність
Жодних обмежень по функціоналу. Пропрієтарне ПЗ для ПК і мобільна платформа дозволяють вибрати параметри, які зроблять звук яскравішим і реалістичнішим. Еквалайзер, об'ємне сферичне аудіо, робота мікрофона – усе продумано до дрібниць, які легко налаштувати. 

Загальні параметри
Тип підключення

Повністю бездротові

Тип конструкції

Вакуумні

Основний колір

Чорний

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Діаметр мембрани випромінювачів

10 мм

Чутливість

106 дБ

Опір

16 Ом

Частотний діапазон

20 - 20000 Гц

Підключення
Вид бездротового зв'язку

Bluetooth 5.2

Профілі

A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.8

Живлення
Час зарядки

2 години

Час роботи в режимі відтворення музики

Максимальний час відтворення музики з вимкненим шумом придушенням: 8 годин, з ввімкненим шумозаглушенням - 5 годин; із зарядним кейсом: 16 годин

Конструкція
Тип кріплення

Кріплення у вухах

Особливості конструкції

Повністю бездротові

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Силікон

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Система активного шумопоглинання

Є

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

У корпусі

Кріплення мікрофону

Фіксоване

Направленість мікрофона

Всенаправлений

Комплектація
Змінні амбушюри

Є

Чохол в комплекті

Зарядний кейс

Додаткова інформація
Вага

Навушники: 11 г; зарядний кейс: 42.4 г