Код: 6861949 Гарнітура JBL TOUR PRO 2 Шампанське (JBLTOURPRO2CPG)

  • Артикул: JBLTOURPRO2CPG
  • Тип під'єднання: Бездротовий
  • Тип конструкції: Вакуумні
  • Част. діапазон: 20 - 20000 Гц
  • Опір: 16 Ом

Гарантія: 12 місяців

Інтелектуальний чохол для бездоганного звуку
Керуйте налаштуваннями навушників-вкладишів, дзвінками та відтворенням, а також настройками звуку та рівнем заряду акумулятора, а також налаштуйте будильник, не виймаючи телефон, на екрані чохла з функцією заряджання. Насолоджуйтесь ідеальним комфортом завдяки унікальному інтелектуальному чохлу з функцією зарядки JBL Tour Pro 2 без використання телефону або програми JBL Headphones.

Повне адаптивне шумозаглушення і функція Smart Ambient
Насолоджуйтесь саундтреком свого життя, де б ви не знаходилися. Технологія повного адаптивного шумозаглушення автоматично використовує 4 мікрофони для шумозаглушення, щоб адаптуватися до навколишніх умов у режимі реального часу, зводячи до мінімуму фактори, що відволікають, коли вам потрібно сфокусуватися, оптимізуючи продуктивність JBL Tour Pro 2 для чудової якості звуку - і все це при регулюванні. ANC за допомогою програми JBL Headphones.

Ідеальні дзвінки з голосовим керуванням і 6-мікрофонами
Алгоритм виклику з 6 мікрофонами в JBL Tour Pro 2 дозволяє краще розмовляти навіть в умовах шуму та сильного вітру або отримувати допомогу від голосового помічника на ваш вибір, а завдяки функції VoiceAware можна вибрати рівень чутності свого голосу, регулюючи обсяг звуку, що надходить від входу мікрофона в навушники.

Технологія Smart Ambient
Не втрачайте зв'язок із навколишнім світом, слухаючи музику завдяки функції Smart Ambient. Керуйте всіма функціями простим натисканням кнопки та налаштовуйте їх у програмі JBL Headphones.

Легендарне звучання Pro
Завдяки широким глобальним дослідженням і випробуванням чудові акустичні характеристики JBL забезпечує точний, чистий звук і менше спотворень при прослуховуванні всієї улюбленої музики на будь-якій частоті та гучності, навіть у шумній обстановці. Насолоджуйтесь глибокими басами завдяки 10-міліметровим динамічним випромінювачам із технологією JBL Pro Sound.

Просторовий звук JBL з ефектом занурення
Пориньте у просторовий звук JBL і відчуйте себе у театрі, на концерті або в студії з улюбленим виконавцем. Завдяки цій запатентованій технології звук надходить практично з будь-якого місця, де ви знаходитесь, незалежно від джерела або пристрою, з якого ви вмикаєте відтворення.

Персональне посилення звуку
Увімкніть функцію персонального посилення звуку JBL Tour Pro 2, щоб відрегулювати баланс лівого та правого каналів і збільшити гучність розмови на +15–20 дБ.

Безконтактне голосове управління
Завжди залишайтеся на зв'язку будь-де. Просто скажіть "Hey Google" або "Alexa", поговоріть з відданим голосовим помічником і керуйте навушниками за допомогою голосових підказок кількома мовами.

Швидке сполучення за допомогою оперативного зв'язування Google та Microsoft
Відкрийте для себе аксесуари Bluetooth поблизу пристрою, а потім під'єднатися одним дотиком. За допомогою оперативного зв'язування Microsoft можна без проблем зв'язати Bluetooth-пристрої з ПК з Windows 10.

Зберігайте контроль за програмою JBL Headphones
Вибирайте улюблені композиції. Просто звантажити безкоштовний додаток JBL Headphones і налаштовуйте еквалайзер, вмикайте адаптивне шумозаглушення, налаштовуйте параметри керування чутністю навколишніх звуків, підбирайте оптимальні параметри або знайдіть ваші навушники-вкладиші. Ви також можете налаштувати параметри навушників-вкладишів за допомогою налаштування жестів або адаптувати вихід звуку до аудіо або відео, щоб отримати максимум від прослуховування, вибрати бажаного голосового помічника та багато іншого.

Bluetooth 5.3 LE audio
"JBL Tour Pro 2 оснащений Bluetooth 5.3, що забезпечує стабільніше та безпечніше під'єднання, щоб ви могли насолоджуватися бездротовим під'єднанням у максимально можливій мірі. Завдяки останній технології Bluetooth навушники JBL Tour Pro 2 впевнено крокують у майбутнє.

OvalTubes™ і овальні вкладиші для навушників різних розмірів
Овальні силіконові трубочки щільно прилягають до вуха, забезпечуючи вищу якість звуку та шумозаглушення.

Користувацький еквалайзер
Виберіть улюблений режим: вокал, джаз, клубну музику, студійну або бас. Потім відрегулюйте акустичні характеристики, щоб підібрати налаштування, які найкраще відповідають вашому власному контенту та смаку.

Інтелектуальне аудіо та відео
За допомогою програми JBL Headphones можна оптимізувати налаштування Bluetooth, щоб отримувати ще більше задоволення від прослуховування музики або потокового телебачення, фільмів або відео.

Синхронізація з Dual Connect
Коли ви відкриваєте чохол, Dual Connect запускає процес синхронізації з JBL Tour Pro 2 через Bluetooth для дуже стабільного під'єднання. Лівий і правий навушники під'єднуються окремо, тому можна призначати окремі функції лівому або правому навушнику та приймати дзвінки на один або обидва.

SilentNow
Задайте час за допомогою функційії My Alarm («Мій будильник») і засинайте під улюблені пісні або плейлисти. Музика, яка ідеально підходить для подорожей, поступово переходить у режим SilentNow, в якому вмикається автоматичне шумозаглушення, а Bluetooth залишається вимкненим, щоб зберегти заряд акумулятора.

Функція перемикання між кількома пристроями
Легко перемикайтеся з одного пристрою Bluetooth на інший або під'єднуйте кожен із навушників JBL Tour Pro 2 окремо.

Інтелектуальний чохол з функцією заряджання
Унікальний інтелектуальний чохол з функцією заряджання дозволяє отримати прямий доступ до основних функцій навушників без використання програми для смартфона. Усі функції програми доступні через інтелектуальний чохол навіть з інших пристроїв, таких як ноутбуки, ПК, телевізори й т.д. усе це без дотику до пристрою або запуску програми JBL Headphones.

Відтворення до 40 годин
Слухайте без обмежень. Насолоджуйтесь відтворенням Bluetooth протягом 10+30 годин або до 8+24 годин при ввімкненні функції повного адаптивного шумозаглушення. Якщо потрібно підзарядити навушники, просто поставте акумулятор на зарядку на 15 хвилин і отримайте ще 4 години роботи від акумулятора.

Гібридна конструкція для кращої посадки
JBL Tour Pro 2 поєднує кращі характеристики інших навушників TWS для більш ергономічної гібридної структури. Цей новий дизайн у поєднанні з технологією OvalTubes™ з високою герметичністю забезпечує найкращу посадку, комфорт і відмінне звучання протягом усього дня.

Стильні кольори
Виберіть між кремовим і чорним кольором для JBL Tour Pro 2, який найкраще відповідає вашому стилю.

Personi-Fi 2.0
Послухайте та відчуйте кожну ноту у своєму плейлисті. Налаштуйте звук відповідно до вашого особистого профілю за допомогою інтерактивних інструментів налаштування, які використовують точну інформацію про вас і ваші уподобання, щоб забезпечити точні акустичні характеристики, які найкраще вам підходять.

Персональне посилення звуку
Увімкніть функцію персонального посилення звуку JBL Tour Pro 2, щоб відрегулювати баланс лівого та правого каналів і посилити навколишні звуки на +15–20 дБ.

My Alarm і SilentNow
Задайте час за допомогою функції My Alarm («Мій будильник») і засинайте під улюблені пісні або плейлисти. Музика, яка ідеально підходить для подорожей, поступово переходить у режим SilentNow, в якому вмикається автоматичне шумозаглушення, а Bluetooth залишається вимкненим, щоб зберегти заряд акумулятора.

Автовідтворення і пауза
Не пропустіть жодного такту. Щойно ви знімаєте навушники-вкладиші, музика автоматично припиняється, а потім відтворення починається з місця, де ви зупинилися.

Голосові підказки
Прослуховуйте оповіщення, наприклад, повідомлення про низький заряд акумулятора або вказівки щодо функцій за допомогою голосових підказок.

Знайти мої навушники
Якщо JBL Tour Pro 2 пропаде, просто активуйте цю функцію в додатку, і один або обидва потрібних навушники видадуть високочастотний звук, який допоможе вам знайти, поки вони знаходяться в радіусі дії.

Check My Best Fit
Перевірте, який розмір вкладишів найкраще підходить для вашої форми вуха для забезпечення оптимального комфорту, якості звуку та шумоізоляції. 

Загальні параметри
Тип підключення

Повністю бездротові

Тип конструкції

Вакуумні

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Діаметр мембрани випромінювачів

10 мм

Чутливість

100 Дб

Опір

16 Ом

Частотний діапазон

20 - 20000 Гц

Підключення
Вид бездротового зв'язку

Bluetooth 5.3

Профілі

A2DP V1.3.2, AVRCP V1.6.2, HFP V1.7.2

Можливість дротового підключення

Немає

Живлення
Ємність акумулятора навушників

70 мА·год

Ємність акумулятора зарядного кейсу

850 мА·год

Час роботи в режимі відтворення музики

10 годин

Конструкція
Особливості конструкції

Повністю бездротові

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Силікон

Функції і управління
Регулювання гучності

Немає

Система активного шумопоглинання

Є

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

На навушниках

Кріплення мікрофону

Фіксоване

Чутливість мікрофона

-38 дБ

Комплектація
Змінні амбушюри

Є

Чохол в комплекті

Зарядний кейс