Код: 6723502 Гарнітура Samsung Galaxy Buds 2 (SM-R177NZWASEK) White

  • Артикул: SM-R177NZWASEK
  • Тип під'єднання: Бездротовий
  • Тип конструкції: Вакуумні
  • Час роботи: 29 годин

Гарантія: 12 місяців

Galaxy Buds2
І твій світ оживає
Відкрий свій власний світ з Galaxy Buds2. Удосконалена двосмугова акустика, активне шумозаглушення і продуманий дизайн навушників для насолоди від прослуховування улюбленої музики і їх комфортного використання протягом усього дня. Поринь в атмосферу щоденних тренувань, ігри і якісної музики зі зручним управлінням і широкими можливостями під'єднання до інших пристроїв. 1

Відмінно збалансований звук
Первозданна краса музики у ваших вухах
Насолоджуйся музикою з Galaxy Buds2 так, немов ти знаходишся в концертному залі. Двосмугова акустична система забезпечує чіткий, збалансований звук з глибоким басом і кришталевими високими тонами.

Інтелектуальна передача голосу
Ніщо не повинно відволікати від розмови
Адаптивна система з трьох мікрофонів і датчика кісткової провідності допомагає максимально чітко передавати голосову мову, а технологія зниження шуму на базі алгоритмів машинного навчання відфільтровує небажані шуми та забезпечує комфортне спілкування з сім'єю і друзями. Конструкція з невеликим виступом зводить до мінімуму контакт корпусу навушників з вітром, що дозволяє без перешкод спілкуватися навіть у вітряну погоду. 2

Система активного шумозаглушення (ANC)
Обери те, що дійсно хочеш чути
Два мікрофони вловлюють навколишні звуки, а технологія активного шумозаглушення видаляє до 98% зовнішніх шумів. Слухай улюблену музику, подкасти та інший контент, не відволікаючись на сторонні звуки. 3, 4

Активне шумозаглушення в Galaxy Buds Pro відсікає до 98% сторонніх небажаних звуків, що підтверджено сертифікатом UL, виданими незалежною лабораторією Underwriters Laboratories, Inc.

Персоналізація звуку
Настрій звук під себе
Galaxy Buds2 подарують непередавані аудіовраження на будь-який смак. Еквалайзер із шістьма попередньо встановленими настройками на вибір дозволяє налаштувати звук тонше та тим самим зануритися в музичну атмосферу яскравих вражень.

Комфортна та надійна посадка
Найлегші навушники з будь-коли створених нами
Galaxy Buds2 дуже легкі. Кожен навушник важить по 5 м, тому вони майже не відчуваються у вусі та не створюють незручностей навіть при найактивнішому способі життя. Активне шумозаглушення коректніше всього працює при правильно підібраних силіконових насадках і правильній посадці навушників. Правильно підібрати розмір насадок з комплекту допоможе функція "Перевірка положення навушників" у додатку Galaxy Wearable.

Чотири кольори на вибір
Вирішуй, які підходять тобі
Класичний чорний. Бездоганний білий. Заспокійливий оливковий. Стильний фіолетовий. Навушники Galaxy Buds2 представлені відразу в декількох актуальних кольорах і поставляються з таким же стильним і практичним зарядним футляром. Завдяки універсальній конструкції, футляр забезпечує збереження навушників, їх зарядку та зручність перенесення. 5

Довгий час роботи
Запасу енергії вистачить надовго
Дивись свої улюблені шоу, прослуховуй довгі плейлисти або відпочивай на природі - навушники Galaxy Buds2 дозволять тобі довго залишатися на зв'язку. З увімкненим режимом активного шумозаглушення Galaxy Buds2 забезпечують до 5 годин відтворення музики, а із зарядним футляром - ще 15 годин. Разом 20 годин! Коли активне шумозаглушення вимкнено, із зарядним чохлом виходить у цілому до 29 годин роботи.

Автоперемикання між пристроями
Моментальне перемикання
Перемикання з одного пристрою Galaxy на інший стало простіше, ніж коли-небудь. Функція автоматичного перемикання між пристроями в Galaxy Buds2 визначає використання якого пристрою зараз найактуальніше, миттєво під'єднуючи навушники до нього. Наприклад, перехід від перегляду фільму на планшеті до відтворення музики на Galaxy Watch4 займає лічені секунди. Крім того, Galaxy Watch4 підтримують функцію управління навушниками Galaxy Buds8 8, яка дозволяє управляти настройками активного шумозаглушення або перевіряти рівень заряду акумулятора навушників прямо з вашого зап'ястя. 9, 10, 11

1. Функція автоматичного перемикання між пристроями доступна лише на смартфонах і планшетах Samsung Galaxy з OneUI 3.1 і більше нової версії. Деякі пристрої і додатки можуть не підтримувати автоперемикання.
2. Результати засновані на внутрішньому лабораторному тесті Samsung, проведеному відповідно до POLQA (Perceptual Objective Listening Quality Assessment), стандарту оцінки якості передачі мови.
3. Функція активного шумозаглушення ввімкнена за замовчуванням. Управління активним шумозаглушенням дотиком і утриманням пальця на сенсорній панелі можна налаштувати в додатку Galaxy Wearable.
4. Регулювання рівня інтенсивності передачі звуків навколишнього середовища в режимі Звуковий фон може бути виконане в додатку Galaxy Wearable.
5. Доступні кольори можуть відрізнятися залежно від країни.
6. Сумарний автономний час роботи повністю заряджених навушників з увімкненим режимом активного шумозаглушення при використанні зарядного футляра становить до 20 годин. На основі внутрішнього тестування. Засновано на тестах відповідно до внутрішніх стандартів Samsung. Час відтворення тестувалося на передпродажних зразках Galaxy Buds2, під'єднаних до смартфону Samsung з настройками за замовчуванням (функція "Активне шумозаглушення" ввімкнена). Для первісної зарядки навушників використовувався оригінальний мережевий зарядний пристрій Samsung (не входить у комплект). Фактичний час роботи акумулятора, час зарядки та відтворення залежить від умов використання, налаштувань, сили сигналу, відсутності або наявності шуму, типу відтвореного файлу, часу використання пристрою та інших факторів.
7. Фактичний час відтворення залежить від налаштувань.
8. Управління навушниками GalaxyBuds працює на пристроях серії Galaxy Watch4 (і новіше) і сумісно з навушниками Galaxy Buds + (і новіше).
9. Пристрої купуються окремо.
10. Функція автоматичного перемикання між пристроями доступна лише на смартфонах і планшетах Samsung Galaxy з OneUI 3.1 і пізнішої версії, і на пристроях серії Galaxy Watch4. Деякі пристрої і додатки можуть не підтримувати автоперемикання.
11. Для коректної роботи функції автоматичного перемикання сумісні пристрої повинні бути зареєстровані в одному обліковому записі Samsung.

Загальні параметри
Тип підключення

Повністю бездротові

Тип конструкції

Вакуумні

Основний колір

Білий

Призначення

Для портативної техніки

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Підключення
Можливість дротового підключення

Немає

Живлення
Ємність акумулятора навушників

61 мАгод

Ємність акумулятора зарядного кейсу

472 мАгод

Час роботи в режимі розмови

У режимі розмов з використанням шумозаглушення: на одному заряді навушників 3.5 години; на одному заряді кейса 13 годин; у режимі розмов без використання шумозаглушення: на одному заряді навушників 3.5 години; на одному заряді кейса 14 годин;

Час роботи в режимі відтворення музики

Прослуховування музики з використанням шумозаглушення: на одному заряді навушників 5 годин; на одному заряді кейса 20 годин; прослуховування музики без використання шумозаглушення: на одному заряді навушників 7.5 годин; на одному заряді кейса 29 годин.

Конструкція
Тип кріплення

Кріплення у вухах

Особливості конструкції

Повністю бездротові

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Силікон

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Система активного шумопоглинання

Є

Функціональні клавіші

Прийняти/відхилити виклик, регулятор гучності, управління треками

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

У корпусі

Кріплення мікрофону

Фіксоване

Направленість мікрофона

Всенаправлений

Комплектація
Чохол в комплекті

Зарядний кейс

Додаткова інформація
Додаткові можливості

Режим прозорості зовнішніх звуків

2-смуговий динамік

Система з трьох мікрофонів

Датчик кісткової провідності VPU

Вологозахист IPX2

Підтримка Bixby

Вага

Навушник: 5 г, кейс: 41.2 г