Код: 6849795 Гарнітура Sony WH-1000XM5 Silver

  • Артикул: WH1000XM5S.CE7
  • Розмір динаміка: 30 мм
  • Чутливість: 102 дБ
  • Част. діапазон: 20 Гц - 20 кГц

Гарантія: 12 місяців

Ваш світ. Нічого зайвого
Нове покоління навушників від Sony з найкращим в індустрії шумопоглинанням.

Унікальні технології зниження шуму
Технологія мультизвукового датчика дозволяє записувати навколишній шум ще точніше, щоб ще більше зменшити високо- та середньочастотні шуми ніж раніше. Завдяки вбудованому процесору V1 ви можете використовувати весь потенціал нашого процесора QN1 HD для шумопоглинання. Комбінація цих технологій контролює 8 мікрофонів, щоб забезпечити найкращу якість шумопоглинання.

Неймовірна якість звучання
Високоякісний безсвинцевий припій із золотом для чудової провідності, тонкий звуковий резистор для рівномірного розподілу потужності й оптимізовану схему для покращення співвідношення сигнал/шум, що забезпечує чистий, насичений звук. 30-мм прецизійний динамік з легким і міцним куполом з вуглецевого волокна покращує якість звуку та чутливість на високих частотах, забезпечуючи автентичне звучання та ще краще шумозаглушення, а технологія DSEE Extreme забезпечує відмінну якість звучання в режимі реального часу.

Якість дзвінків без шуму
Наш алгоритм шумозаглушення та технологія точного визначення голосу були розроблені за допомогою машинного навчання AI з використанням понад 500 мільйонів голосових зразків, щоб поглинути навколишній шум і зробити ваш голос чітким у найрізноманітніших умовах. Для цього у навушники вбудовано чотири мікрофони з формуванням променя, що розпізнають та ізолюють лише ваш голос.

Оновлений дизайн і комфорт
Комфорт протягом усього дня завдяки невагомій конструкції. Навушники оброблені м’якою шкірою і щільно прилягають до голови, а конструкція WH-1000XM5 з плавним слайдером, безшовним шарніром і підвісом робить їх надзручними.

Adaptive Sound Control
При активації він вивчає вашу поведінку та розпізнає місця, де ви часто буваєте, наприклад, робоче місце або звичайне кафе, та регулює звук відповідно до обстановки. Ця функція розпізнає, де ви знаходитесь і чим займаєтесь, і відповідним чином регулює налаштування навколишнього звуку, забезпечуючи ідеальні враження від прослуховування.

Багатоточкове під'єднання
Навушники WH1000XM5 можна одночасно сполучати з двома пристроями Bluetooth. Крім того, ви можете швидко перемкнути навушники на один із двох пристроїв одним натисканням кнопки.

Функція Speak-to-Chat
Щойно ви заговорите з кимось, режим Speak-to-Chat автоматично зупинить музику та впускатиме навколишні звуки, щоб ви могли розмовляти, не знімаючи навушники або із зайнятими руками, а коли ви завершите розмову, відтворення музики автоматично відновиться. Навушники розпізнають пристрій під час надходження дзвінка й автоматично вибирають його.

Здійснюйте керування за допомогою свого голосу
Отримуйте допомогу в режимі "hands-free". Щоб активувати голосовий помічник, промовте "Окей, Google" або "Alexa". Розважайтеся, спілкуйтеся, шукайте інформацію, слухайте музику та сповіщення, установлюйте нагадування тощо. Перевіряйте залишок заряду навушників голосовою командою, прослуховуйте електронні листи та взаємодійте з ними в Microsoft Outlook і приєднуйтеся до Microsoft Teams за допомогою Google Assistant або Siri.

Зручне керування
Навушники WH-1000XM5 пропонують інтуїтивно зрозумілі налаштування сенсорного керування. Варто лише торкнутися навушника, щоб перемкнутись на іншу функцію. Наприклад, торкніться лівого навушника, щоб перемкнутися з режиму шумозаглушення на навколишній звук, або торкніться сенсорного екрана праворуч, щоб відтворити або призупинити музику, перейти до наступної доріжки, змінити гучність та багато іншого.

Пошук навушників за допомогою функції Fast Pair
Навушники WH-1000XM5 підтримують нову корисну функцію Fast Pair від Google. З нею можна швидко та легко під'єднуватися до пристроїв Android через Bluetooth – одним дотиком у спливаючому вікні з інструкціями. З нею навушники легко знайти, відтворивши на них сигнал або перевіривши їх останнє відоме розташування на смартфоні. Ви навіть отримуватимете сповіщення, коли потрібно зарядити навушники.

Легке створення пари з комп’ютером
Функція Swift Pair дає змогу швидко та легко об’єднувати WH-1000XM5 пару з ноутбуком, настільним комп’ютером або планшетом із Windows 11 або Windows 10. Коли вибрано режим створення пари, на пристроях із Windows 11 або Windows 10 поблизу з’являються відповідні спливаючі інструкції.

Швидкий доступ до улюбленої музики
Функція швидкого доступу в WH-1000XM5 дає змогу відновлювати відтворення зі Spotify кількома дотиками – торкатися смартфона не потрібно.

Час роботи та швидка зарядка
Цілих 30 годин автономної роботи, тому ви можете слухати музику навіть у тривалих поїздках. Функція швидкої зарядки всього за 3 хвилини заряджання отримати цілих 3 години роботи.

Реагують на знімання навушників
Датчик наближення, що вбудовано у навушники, реагує коли ви знімаєте навушники й автоматично зупиняє відтворення. Відтворення музики зупиняється при зніманні навушників і відновлюється при їх одяганні, адже датчик автоматично визначає, коли ви надягаєте навушники.

Безпечне прослуховування з додатком Sony | Headphones Connect
Перевірте, наскільки безпечно ви слухаєте музику, і порівняйте дані звукового тиску, записані вашими навушниками, з рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ). Отримувати повідомлення від операційної системи про перевищення звукового тиску.

Створено з турботою про довкілля
Упаковка WH-1000XM5 не містить пластику та виготовлена із перероблених екологічних матеріалів, розроблених для компанії Sony. Крім того, у навушниках використовуються перероблені пластмаси з автомобільних компонентів.

Що в комплекті?
До комплекту навушників WH-1000XM5 входять кейс для навушників, кабель під'єднання (приблизно 1.2 м) і кабель USB: Type-C (приблизно 20 см).

Загальні параметри
Тип підключення

Бездротові

Тип конструкції

Повнорозмірні

Основний колір

Сріблястий

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Діаметр мембрани випромінювачів

30 мм

Тип випромінювачів

Динамічні

Особливості випромінювачів

Неодимові магніти

Чутливість

102 дБ

Опір

48 Ом

Частотний діапазон

20 - 20000 Гц

Підключення
Роз'єм

mini-jack (3.5 мм)

Довжина дроту

1.2 м

Підключення кабеля

Одностороннє

Вид бездротового зв'язку

Bluetooth 5.2

Профілі

A2DP, AVRCP, HFP, HSP

Підтримка кодеків

SBC, AAC, LDAC

Радіус дії

10 м

Можливість дротового підключення

Є

Живлення
Час зарядки

3.5 годин

Час роботи в режимі розмови

До 24 годин, якщо шумопоглинання ввімкнено, і до 32 годин, якщо його вимкнено.

Час роботи в режимі відтворення музики

До 30 годин, якщо функцію шумопоглинання ввімкнуто, і до 40 годин, якщо її вимкнуто

Конструкція
Тип кріплення

Наголов'я

Особливості конструкції

Регульоване наголов'я

Поворотні чашки

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Штучна шкіра

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Система активного шумопоглинання

Є

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

У корпусі

Кріплення мікрофону

Фіксоване

Направленість мікрофона

Всенаправлений

Комплектація
Додатково

Кабель USB для заряджання

Додаткова інформація
Додаткові можливості

Сенсорне управління

ADAPTIVE SOUND CONTROL

Функція швидкої уваги

Прості виклики з функцією hands-free

Керування за допомогою голосу

Пошук навушників за допомогою Fast Pair

Легке створення пари з комп’ютером

Швидка зарядка

Функція Speak-to-Chat

Датчик наближення

Вага

250 г