Код: 6511653 Гриль Ariete 1916

  • Артикул: 00C191610AR0
  • Тип: Електрогриль
  • Потужність: 2400 Вт
  • Розмір поверхні: 600 х 250 мм
  • Покриття пластин: Антипригарне

Гарантія: 12 місяців

Мультигриль ARIETE 1916 MULTI GRILL 3 в 1: контактний гриль, барбекю і електросковорода в одному приладі! Відмінна новина для тих, хто хоче харчуватися смачно, різноманітно та корисно. М'ясо, риба, овочі, морепродукти, ковбаски, приготовані з приємним ароматом диму, - тепер за цими смаколиками не потрібно вирушати далеко за місто або в спеціалізований ресторан. Їх можна готувати вдома. Більш того - кожен день. Новинка від ARIERE - це унікальний формат створення смачної і різноманітної їжі.

Важливо, що продукти, приготовані в ARIETE 1916 MULTI GRILL 3 в 1, максимально зберігають свої корисні властивості. Особлива smart-конструкція приладу та його інноваційне антипригарне покриття дозволяють не турбуватися про своє здоров'я і фігуру. Їжа готується без олії або з мінімальною її кількістю. Швидкий нагрів поверхонь до оптимальної температури скорочує час термічної обробки, таким чином зберігаючи смакові і енергетичні властивості продуктів.

А що ви приготуєте за допомогою ARIETE 1916 MULTI GRILL 3 в 1 сьогодні? Якщо вибираєте барбекю - це будуть м'ясо, риба й овочі з неповторним ароматом диму і яскравою підсмаженою скоринкою. Гриль (режим з використанням жаростійкої кришки) дасть продуктам додаткової соковитості. А електросковорода допоможе протушкувати, підсмажити продукти - для тих, хто любить комбінації смаків і ароматів. Також електросковорода - паличка-виручалочка в тих ситуаціях, коли страви необхідно розігріти. Вона впорається із цим завданням за лічені хвилини. Розігріті в ARIETE 1916 MULTI GRILL 3 в 1 не відрізниш від свіжоприготованих!

Компактність і універсальність приладу робить його ідеальним варіантом і для літнього дачного відпочинку. Далеко не на кожній заміській ділянці є можливість встановити стаціонарний гриль - це вимагає наявності вільного простору та фінансових витрат. ARIETE 1916 MULTI GRILL 3 в 1 легко взяти із собою і пригощати різними стравами цілу компанію друзів!

Беззастережна перевага нового мультигриля ARIETE - особлива зручність його використання. Кришка приладу відкривається на 180 градусів! Це дозволить акуратно розташувати продукти на решітці та не забруднитися при приготуванні їжі. Є знімний піддон для жиру - він допоможе зберегти кухню охайною. 

Тип

Електрогриль

Тип керування

Механічне

Потужність, Вт

2400

Кількість температурних режимів, шт

3

Розмір робочої поверхні, мм

600 х 250

Поверхня пластин

Ребриста

Плоска

Покриття пластин

Антипригарне

Особливості

Легка чистка панелей

Розширювана варильна поверхня: відкривається на 180 градусів

Знімний лоток для жиру

Лампочка готовності нагріву

Регульований термостат

Фізичні параметри
Розміри, см

43 х 30 х 19

Вага, кг

3.1

Колір

Чорний