Код: 6375005 Гриль Tefal GC306012

  • Артикул: GC306012
  • Тип: Електрогриль
  • Потужність: 2000 Вт
  • Розмір поверхні: 220 х 300 мм
  • Покриття пластин: Антипригарне

Гарантія: 2 роки

Помічник на вашій кухні
Електрогриль незамінний, коли немає можливості виїхати на пікнік, через відсутність часу або через погану погоду. Прилад дозволяє смажити продукти, не виходячи з дому, а завдяки двом положенням модель GC306012 можна використовувати як гриль, і як барбекю (розкладається на 180 градусів). Є можливість одночасно смажити овочі з одного боку, а м'ясо з іншого.

Смачно та корисно
Продукти, виготовлені на електрогрилі, виходять соковитими, смачними, корисними. З грилем можна підсмажувати в домашніх умовах стейки, овочі, рибу, сендвічі та інші продукти без олії.

Регулятор температури
За допомогою регулятора та трьох варіантів температури (1 режим – 130 С, 2 режим – 195 С, 3 режим – 255 С), є можливість підібрати необхідну для різних типів продуктів. Тому овочі, сендвічі або м'ясо будуть готуватися на оптимальній температурі.

Практичність
Ребриста конструкція нагрівальних панелей з литого алюмінію сприяє видаленню надлишків жиру з продуктів, що стікає в спеціальний піддон, що дозволяє готувати акуратно і не втрачаючи соковитості продукту. Пластини виготовлені з високоякісного матеріалу з антипригарним покриттям, тому при приготуванні м'ясо, риба та овочі не підгоряють.

Легкий догляд і компактне зберігання
Знімні пластини та піддон для жиру можна легко мити самостійно або в посудомийній машині, а сам гриль зберігати у вертикальному положенні. 

Тип

Електрогриль

Тип керування

Механічне

Потужність, Вт

2000

Кількість температурних режимів, шт

3

Регулювання температури, ° С

130/195/255

Розмір робочої поверхні, мм

220 х 300

Поверхня пластин

Ребриста

Особливості

Піддон для збору жиру

Знімні пластини

Пластини та піддон можна мити в посудомийній машині

Можливість вертикального зберігання

Відкриття на 180°

Фізичні параметри
Вага, кг

4.13

Колір

Чорний, сріблястий