Код: 6789666 Гусятниця з грилем RINGEL Zitrone Black 34x24x13.5 см (6+3 л)

  • Артикул: RG-2108-34 BL
  • Гусятниця Zitrone Black
  • Матеріал: потовщений литий алюміній
  • Розмір: 34x24x13.5 см (6+3 л)
  • Форма: прямокутна

Гарантія: 14 днів

Багатофункціональна форма для запікання, яка має дві окремі частини та виконують різні функції: форма для запікання (нижня частина), сковорода-гриль (верхня частина) та гусятниця (у зібраному вигляді).

КОНСТРУКЦІЯ, ЩО ЗАБЕЗПЕЧУЄ УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ І ДОВГОВІЧНІСТЬ

Виконані з литого алюмінію, стінки даної каструлі мають товщину 3,2 мм, що забезпечує міцність, довговічність і рівномірний розподіл тепла по всій поверхні каструлі. Антидеформаційний індукційний диск посилює конструкцію дна та дозволяє використовувати шпалери частини ростера на всіх типах варильних поверхонь.

ПОСИЛЕНЕ АНТИПРИГАРНЕ ПОКРИТТЯ MEGA STONE

Внутрішня частина ростера покрита надміцним антипригарним покриттям Mega Stone, яке має підвищену стійкість до дії високих температур, а також до утворення механічних пошкоджень. Дозволяє готувати ваші улюблені страви без пригорання та з мінімальним використанням жирів.

РЕБРИСТА ПОВЕРХНЯ ДНА ДЛЯ КРАЩОГО ПРОСМАЖУВАННЯ

Завдяки жолобкам на дні верхньої частини ростера їжа менше контактує як із самою поверхнею посуду, так і з олією, яка збирається між поглиблень. Така особливість конструкції забезпечує своєрідну решітчасту текстуру на готових продуктах, апетитну хрумку скоринку та збереження корисних властивостей їжі.

ЕРГОНОМІКА І ЕСТЕТИКА ВИЩЕ ВСЯКИХ ПОХВАЛ

Приємний і стильний вигляд алюмінієвої гусятниці серії Zitrone від Ringel перетворює її на справжню прикрасу будь-якої кухні. Зовнішнє емалювання покриття не лише надає чудового зовнішнього вигляду, але дозволяє легко очищати від бруду.
У комплекті з ростером ви отримаєте силіконові прихватки у вигляді метеликів для безпечного використання на кухні. 

Серія

Zitrone Black

Тип

Гусятниця

Матеріал

Алюміній

Форма

Прямокутна

Розміри, см

34x24x13.5

Антипригарне покриття

Так

Роз'ємна конструкція

Так

Кришка в комплекті

Так

В упаковці

Так