Код: 6805820 Індукційна плита Sencor SCP 3601GY

  • Артикул: 41010051
  • Тип: Індукційна
  • Потужність: 2000 Вт
  • Кількість конфорок: 1 шт

Гарантія: 12 місяців

Склокерамічна індукційна варильна панель холодна при торканні, так як тепло індукційно генерується прямо в посуді (увага, панель може частково нагрітися від посуду). Індукційна технологія приготування заощаджує час (60%) і електричну енергію (50%). Має високу ефективність (до 90%) і мінімальні втрати тепла. Варильна панель та окремі функції керуються сенсорними кнопками. Інформацію про температуру та потужність надає великий наочний LCD дисплей із червоним підсвічуванням. Монолітна склокерамічна поверхня закриває усю верхню сторону плити. Тому прилад можна легко підтримувати у чистоті. Так як тепло, необхідне для приготування, генерується в посуді та варильна панель безпосередньо не нагрівається (лише залишковим теплом від посуду), то до поверхні варильної панелі нічого не пригоряє.

Автоматичне визначення посуду та автоматичне вимкнення. Плита вимкнеться, якщо посуд знятий з конфорки або у разі використання посуду, не призначеного для індукційних плит. Відповідність посуду можна легко перевірити шляхом прикладання магніту на дно посуду.
Температурний запобіжник від перегріву варильної панелі та внутрішнього простору плити зі звуковою сигналізацією. Спочатку ввімкнеться попереджувальний сигнал, після чого плита автоматично вимкнеться.
Індикація залишкового тепла. Якщо температура поверхні варильної панелі перевищить 80 °C (тепло, що генерується дном ємності, що нагрівається), то на дисплеї з'явиться попереджувальний напис «HEAT». Попередження зникне, коли температура поверхні опуститься нижче 80 °C.
Автоматичне вимкнення варильної панелі через 2 години бездіяльності. 

Тип

Індукційна

Дисплей

Є

Тип керування

Сенсорне

Потужність, Вт

2000

Кількість конфорок

1

Покриття конфорок

Склокераміка

Кількість рівнів нагріву

10 рівнів потужності від 200 до 2000 Вт

Регулювання температури, °С

60 - 240

Таймер

До 180 хвилин

Особливості

Температурний запобіжник від перегріву

Мікропроцесорне керування роботою

Моментальне перенесення потужності без тривалого розігріву

Рекомендується для посуду діаметром від 12 до 26 см

Автоматичне розпізнавання посуду для індукційної технології виготовлення (з магнітним дном)

Можливість вибору налаштування температури/потужності

Кнопка ON/OFF для ввімкнення або перемикання в режим очікування

Фізичні параметри
Розміри, см

30 х 38 х 65

Вага, кг

2.6

Колір

Чорний