Код: 6848841 IT набір Logitech MK270 UA Black (920-004509)

  • Артикул: 920-004509
  • Тип під'єднання: Бездротове
  • У наборі: Клавіатура + Миша

Гарантія: 2 роки

Бездротовий комплект Logitech
Комплект Logitech MK270 включає два бездротові пристрої для комфортної офісної роботи: повнорозмірну клавіатуру та компактну ергономічну мишу. Наявність на клавіатурі цифрового блоку та мультимедійних клавіш робить роботу набагато простішою. Під'єднання на частоті 2.4 ГГц дозволяє заощаджувати місце на робочому столі й обходитися без дротів.

Повнорозмірна клавіатура
Клавіатура Logitech із спеціальними клавішами керування мультимедіа й окремим цифровим блоком дозволяє встигати набагато більше. Ви зможете працювати з документами і, не відриваючись від роботи, керувати мультимедійними файлами: включати музику, регулювати гучність та інше.

Симетрична миша
Компактна ергономічна миша симетричної форми підходить для роботи правою і лівою рукою. М'яка прокручування і зручні кнопки забезпечують точнішу навігацію практично на будь-яких поверхнях.

Легке під'єднання
Бездротове надійне під'єднання на частоті 2.4 ГГц гарантує відсутність перешкод і розривів сигналу в радіусі до 10 метрів. Відмовтеся від дротів і складних налаштувань на користь комфорту та надійності від Logitech.

Довговічність
Вологозахищена конструкція та зносостійкі клавіші розраховані на інтенсивне використання. Стійкі ніжки для нахилу з регульованою висотою відповідають за зручність при наборі текстів і роботі з файлами. Зручні вимикачі та енергоефективні технології дозволяють клавіатурі працювати до 36 місяців, а миші – до 12 місяців без заміни елементів живлення. 

Комплект набору

Клавіатура

Миша

Призначення

Звичайні

Тип підключення

Бездротове

Інтерфейс

Радіоінтерфейс (USB)

Колір

Чорний

Колір

Червоний

Клавіатура

Матеріал корпусу: Пластик

Тип клавіш: Мембранні

Живлення: 2 батареї типу ААA

Миша

Матеріал корпусу: Пластик

Тип датчика: Оптичний

Для обох рук (симетричний дизайн)

Живлення: 2 батареї типу АА