Код: 6836272 IT набір Logitech MK345 Wireless Combo, US (920-006489)

  • Артикул: 920-006489
  • Тип під'єднання: Бездротове
  • У наборі: Клавіатура + Миша

Гарантія: 2 роки

БЕЗКОШТОВНЕ КОМБО, ПОКРАЩЕНИЙ КОМФОРТ
Зустрічайте бездротовий повнорозмірний комбінований пристрій із покращеним комфортом і надтривалим терміном служби батареї, який вистачає на місяці. Вигнута контурна миша, створена для правої руки, у поєднанні з повнорозмірною клавіатурою з підставкою для рук, що входить у комплект, гарантує, що ви зможете виконувати будь-які завдання і залишатися комфортними протягом дня.

ПОВНОРОЗМІРНИЙ, ДОДАТКОВИЙ КОМФОРТ
Комфортний, тихий набір тексту на звичній повнорозмірній клавіатурі з великою підставкою для долонь, регульованою висотою клавіатури та легкодоступними мультимедійними клавішами, такими як вимкнення звуку, гучність і відтворення. Цифровий блок ідеально підходить для введення даних, обчислень і навігації, тож ви можете виконувати більше роботи – вдома чи на роботі.

МИШКА ДЛЯ КОМФОРТУ НА ЦІЛИЙ ДЕНЬ
Контурна миша для правої руки дає змогу комфортно подорожувати протягом дня завдяки вигнутій рукоятці, яка природно підходить до вашої руки. Плавне керування курсором і точне прокручування рядок за рядком додають зручності навігації.

ПРОСТО БЕЗДРОТОВИЙ
Працюйте бездротово на відстані до 10 метрів завдяки потужному та надійному з’єднанню USB-приймача 2,4 ГГц практично без затримок або обривів. Бездротова миша та клавіатура усувають безлад дротів і дозволяють легко змінити налаштування або місце розташування в будь-який момент.

СТВОРЕНО ДЛЯ ПРОДОВЖУВАННЯ
Клавіатура оснащена стійкою до води міцними клавішами та міцними поворотними ніжками з регульованою висотою. 36-місячний термін служби батареї клавіатури та 18-місячної миші разом із перемикачами ввімкнення/вимкнення означає, що ви можете працювати місяцями без клопоту про заміну батарейок.

НАДІЙНИЙ І ДОВГОВІЧНИЙ
Кожен продукт Logitech розроблено з дотриманням тих самих високих стандартів якості та надійності, які зробили Logitech світовим лідером у виробництві мишей і клавіатур.

Комплект набору

Клавіатура

Миша

Призначення

Звичайні

Тип підключення

Бездротове

Інтерфейс

Радіоінтерфейс (USB)

Колір

Чорний

Колір

Чорний

Клавіатура

Тип під'єднання: протокол Logitech без підтримки технології Unifying (2.4 ГГц) з наноприймачем USB

Радіус дії бездротового зв'язку: до 10 м

Плоскі клавіші

Регульована висота клавіатури

Батарея: 2 батареї типу ААА

Миша

Кількість кнопок: 2 + коліщатко прокрутки, кнопка ввімкнення і вимкнення живлення

Тип під'єднання: протокол Logitech без підтримки технології Unifying (2.4 ГГц) з наноприймачем USB

Радіус дії бездротового зв'язку: до 10 м

Передова технологія оптичного відстеження

Батарея: 1 батарея типу AA