Код: 6857599 IT набір Logitech MX Keys Mini Combo for Business, US, Graphite (920-011061)

  • Артикул: 920-011061
  • Тип з'єднання: Бездротове
  • У наборі: Клавіатура + Миша

Гарантія: -

ОПАНУЙТЕ СВІЙ ПОТІК
Відчуйте новий рівень комфорту з MX Keys S та MX Keys Mini.
Високопродуктивні клавіатури, розроблені для комфортного, швидкого та плавного набору тексту, з розумним підсвічуванням і програмованими клавішами. Обирайте між повнорозмірною MX Keys S з інтегрованою накладкою та мінімалістичною MX Keys Mini, що заощаджує простір.

ШВИДКИЙ ПЛАВНИЙ ТОЧНИЙ ДРУК
Перетворюйте свої думки на реальність швидше та залишайтеся в потоці завдяки ефективності, стабільності та точності MX Keys S та MX Keys Mini. Друкуйте точніше та швидше за допомогою клавіш зі сферичною поверхнею, які повторюють форму кінчиків пальців, мінімізуючи ймовірність помилок, а підвищена стабільність клавіш знижує рівень шуму. Заокруглені краї забезпечують приємний зворотний зв'язок - незалежно від того, куди ви натискаєте клавішу.

ВПРОВАДЖЕННЯ ЕМОДЗІ, ДИКТУВАННЯ ТА КЛАВІШ УВІМКНЕННЯ/ВИМКНЕННЯ МІКРОФОНА
Розумні клавіші Fn тепер дають вам змогу надсилати смайлики, вмикати та вимикати мікрофон, а також активувати розмову з текстом.
Торкніться "Увімкнути/вимкнути мікрофон", щоб увімкнути або вимкнути мікрофон для бездоганної роботи під час відеодзвінків.
Клавіша емодзі відкриває вікно емодзі, щоб ви могли точно вчасно відреагувати.

БІЛЬШЕ КОМФОРТУ. ГЛИБШИЙ ФОКУС
Коли ви перебуваєте у стані потоку, останнє, що вам потрібно, - це дискомфорт, який стоїть між вами та роботою.
MX Keys S та MX Keys Mini мають низькопрофільну конструкцію та оптимальний кут нахилу клавіатури, що сприяє кращому положенню зап'ястя та зменшує навантаження на суглоби.
Мінімалістичний форм-фактор MX Keys Mini вирівнює ваші плечі і дозволяє розмістити мишу ближче до клавіатури, щоб менше тягнутися до неї руками - для покращення постави та ергономіки.

РОЗУМНЕ ОСВІТЛЕННЯ СТАЛО РОЗУМНІШИМ
Вдень чи вночі, MX Keys S та MX Keys Mini завжди готові допомогти вам, коли спалахне натхнення.
Для тих, хто працює до півночі, клавіатура оснащена датчиками наближення, які чарівним чином підсвічують клавіші, щойно ваша рука наближається до них. Підсвічування клавіш автоматично підлаштовується під умови освітлення і згасає, коли ви виходите з-за столу, заощаджуючи енергію для моментів натхнення. Завдяки Logi Options+ ви можете гнучко налаштувати тривалість і яскравість підсвічування клавіш MX KEYS S.

ЗРОБІТЬ БІЛЬШЕ З LOGI OPTIONS+
Logi Options+ дозволяє налаштувати весь F-ряд на будь-яку потрібну вам функцію.
Легко перемикайте пріоритет F-рядка між звичайними функціями клавіші F, спеціальними функціями, такими як Smart Actions, або особистими налаштуваннями для конкретної програми.

АВТОМАТИЗУЙТЕ ПОВТОРЮВАНІ ЗАВДАННЯ ЗА ДОПОМОГОЮ РОЗУМНИХ ДІЙ
Світ чекає на ваші ідеї, тому ми подбали про те, щоб ви не гаяли часу на їх реалізацію. Функція "Розумні дії" в додатку Logi Options+ дає змогу пропускати повторювані дії, автоматизуючи кілька завдань одним натисканням клавіші, щоб ви могли впорядкувати свій робочий процес. Це як макроси з невеликою часткою магії. Ми навіть включили готові настроювані Розумні дії, які автоматизують типові завдання, щоб ви робили ще менше. Будь ласка, користуйтеся.

МУЛЬТИ-ПРИСТРОЇ, МУЛЬТИ-ОС
MX Keys S і MX Keys Mini сумісні з усіма основними операційними системами з коробки, а подвійна розкладка клавіш оптимізована для користувачів Mac і Windows® - працює з операційними системами Windows, macOS, Linux, ChromeOS, iPadOS, iOS і Android.
Легко з'єднуйте MX Keys S і MX Keys Mini через Bluetooth® Low Energy з трьома пристроями і перемикайтеся між ними одним натисканням кнопки.

ШВИДКА ЗАРЯДКА USB-C
Увімкнене автоматичне підсвічування за допомогою датчиків і попередніх налаштувань допомагає зберегти заряд акумулятора, регулюючи інтенсивність або навіть вимикаючись у яскравому середовищі. Завдяки Logi Options+ ви можете гнучкіше використовувати MX Keys S, регулюючи тривалість і яскравість підсвічування. Використовуйте зарядний кабель USB-C, що входить до комплекту, або будь-який інший кабель USB-C, щоб поповнити запас енергії під час роботи, щоб забезпечити цілий день безперервної продуктивності.

БЕЗПЕРЕБІЙНЕ ПІДКЛЮЧЕННЯ
MX Keys Mini та MX Keys S були протестовані на відповідність суворим вимогам Intel®, щоб забезпечити чудовий користувацький досвід, безперебійне з'єднання та надійність. Наші пристрої відповідають технічним специфікаціям для оптимального з'єднання Bluetooth.

ВИБІР ДИЗАЙНУ, ЯКИЙ ВАМ СПОДОБАЄТЬСЯ
Наша мета? Проектувати для сталого розвитку. Це означає, що, впроваджуючи інновації в наше нове покоління продуктів, ми зменшуємо їхній вуглецевий слід усіма можливими способами - від загальної конструкції до найдрібніших компонентів. І все це без жодних компромісів щодо якості та продуктивності. 

Комплект набору

Клавіатура

Миша

Призначення

Звичайні

Тип підключення

Бездротове

Інтерфейс

Bluetooth

Радіоінтерфейс (USB)

Колір

Чорний

Клавіатура

Матеріал корпусу: Пластик

Тип клавіш: Мембранні

Миша

Матеріал корпусу: Пластик

Тип датчика: Оптичний

Для обох рук (симетричний дизайн)