Код: 6865296 Камера миттєвого друку Fuji INSTAX MINI 12 Blossom Pink

  • Артикул: 16806107
  • Об'єктив 60 мм
  • Швидкість затвору: 1/250 с
  • Ніжно-рожева

Гарантія: 12 місяців

Наповни свій світ радістю.

Надзвичайно яскрава камера INSTAX mini 12 наповнена радістю, творчістю і кольором. Ця культова камера миттєвої зйомки не лише доступна в п'яти яскравих тонах - пастельно-блакитному, м'ятно-зеленому, ніжно-рожевому, бузково-фіолетовому та глиняно-білому - вона ще й має безліч зручних режимів і елементів керування.

INSTAX mini 12 створена для того, щоб йти в ногу із часом, і готова до роботи простим поворотом об'єктива. Поверніть ще раз, і ви перейдете в режим зйомки крупним планом, ідеальний для селфі. У поєднанні з ідеально розташованим селфі-дзеркалом, автоматичним керуванням спалахом і веселими міні-відбитками, mini 12 - це надзвичайна камера для зйомки миттєвих селфі.

Але це ще не все, на що здатен режим зйомки крупним планом. Коли він активований, регульований видошукач акуратно поєднується з об'єктивом, тож ви отримуєте те, що бачите, і те, що отримуєте. (До речі, модний термін для цього - корекція паралаксу.) Тому що коли ви знаходитесь так близько, у вас немає місця для помилки.

Крім того, з автоматичною експозицією ви можете просто прицілитися і клацнути. Ніяких налаштувань, лише радісні моментальні знімки щоразу. А після того, як ви зробите знімок, міні-друк з'явиться на екрані всього за п'ять секунд. І все це без шкоди для якості зображення. Це заслуговує на найвищі п'ять балів.

Коли ви закінчите фіксувати спогади, поверніть об'єктив ще раз, щоб вимкнути mini 12. Але на цьому розваги не закінчуються. Завантажте додаток INSTAXUP! і ви отримаєте новий блискучий спосіб зберігати всі ваші фотографії INSTAX в одному місці в цифровому форматі. Усе, що вам потрібно зробити, це відсканувати фізичні відбитки телефоном, і вони будуть перетворені на цифрові знімки, якими можна ділитися, які ви можете точно налаштувати, позначити та зберегти.

Готові до роботи?

  

Тип

Камера миттєвого друку

Формат кадра

62 x 46 мм

Об'єктив

Два компоненти, два елементи, f=60 мм, 1:12,7

Затвор

Програмований електронний спуск затвора, 1/2-1/250 с. Повільна синхронізація при слабкому освітленні

Витримка

Прибл. 90 секунд (залежно від температури повітря)

Видошукач

Видошукач реального зображення, 0.37x, з прицілом

Вбудований спалах

Безперервно спрацьовуючий спалах (автоматичне регулювання світла), час перезарядки: не більше 7 секунд (з новими батареями)

Діапазон дії спалаху

Ефективний діапазон: від 0.3 до 2.2 м

Живлення

Дві лужні батареї розміру AA (LR6), ємність: приблизно 10 касет instax mini по 10 знімків

Особливості

Зйомка: відстань 0.3 м і більше (використовуйте режим «селфі» для зйомки з відстані від 0.3 до 0.5 м)

Управління експозицією: автоматичне, від Lv 5.0 до 14.5 (ISO 800)

Вивід відбитків: автоматичний

Автоматичне вимкнення живлення через 5 хвилин

Оснащена лічильником кадрів і віконцем перевірки касети з фотопапером

Розміри (Ш х В х Д), мм

104 х 122 х 66.6

Вага

306 г (без батарей, ремінця і касети)