Код: 6661026 Камера заднього огляду Gazer CC100

  • Артикул: CC100
  • Тип: Універсальні
  • Ефективних пікселів: 720х576
  • Огляд: Задній огляд
  • Кут огляду: 170°

Гарантія: 12 місяців

Автомобільна відеокамера заднього огляду Gazer CC100 - це універсальне та доступне рішення для організації системи відеопарковки у будь-якому виді транспорту. Відеокамера Gazer CC100 має універсальне кріплення з можливістю зміни кута нахилу камери та призначена для встановлення в задній частині кузова автомобіля. При під'єднанні відеокамери Gazer CC100 до автомобільного монітора Gazer, дзеркала заднього виду з вбудованим монітором Gazer або іншого дисплея в салоні авто, водій отримує можливість контролювати відстань до перешкод позаду автомобіля при русі заднім ходом.

Автомобільна відеокамера Gazer СС100 використовує сенсор 1/4” CMOS останнього покоління, який інженери Gazer спеціально налаштували для роботи в умовах низького освітлення. Так, деякі налаштування рівня кольоровості та чутливості були змінені для того, щоб отримати максимально якісне зображення у темну пору доби, в умовах поганої видимості, у дощ чи туман. Такі умови найважчі для автомобільної відеокамери заднього огляду, коли дуже важливо розпізнати перешкоди за допомогою зображення від камери в той час, коли вже практично неможливо контролювати ситуацію за допомогою дзеркал заднього огляду автомобіля.

Відеокамера заднього огляду Gazer CC100 формує відеосигнал у стандарті PAL. На відміну від стандарту NTSC стандарт PAL дозволяє відеокамері заднього огляду отримати більший кут огляду по вертикалі і, отже, по діагоналі. Це пов'язано з технічними особливостями відеокамери заднього огляду. Розміри корпусу камери дуже обмежені, унаслідок чого відеокамера при формуванні відеосигналу не використовує додаткової обробки, а формує зображення необхідного розміру безпосередньо із сенсора. Враховуючи, що відеосигнал PAL має 576 горизонтальних рядків, а відеосигнал NTSC – 480 рядків, при використанні стандарту PAL зображення більше за висотою. Отже, більше об'єктів потрапляє до видимої зони, що дуже важливо для відеокамери заднього огляду.

Автомобільна відеокамера Gazer CC100 має лінзу із широким кутом огляду 170°, що дозволяє отримати максимальний огляд позаду автомобіля. При цьому об'єкти на зображенні у верхній і нижній частині виглядають заокругленими у зв'язку з оптичними властивостями лінзи. У відеокамері заднього виду Gazer CC100 лінії паркувальної розмітки, які дозволяють точніше контролювати відстань автомобіля до перешкод, точно повторюють форму об'єктів, що виглядають закругленими на зображенні від відеокамери із широким кутом огляду. Таким чином, водій зможе максимально коректно та точно визначити відстань до перешкод за різних умов паркування. Відеокамера для автомобіля Gazer CC100 передає зображення у дзеркальному вигляді – таким чином водій сприймає відео на моніторі так само, як при перегляді у дзеркало заднього виду.

Автомобільна відеокамера Gazer CC100 має ступінь захисту IP67, що має на увазі повну захищеність корпусу від попадання всередину пилу та вологи. На відміну від більшості інших відеокамер, деякі етапи виробництва яких виконуються вручну, камера Gazer СС100 виготовляється на спеціальному верстаті, який під високим тиском з'єднує дві частини корпусу відеокамери, розплавляючи пластик для створення герметичного шва. Відповідно до вимог стандарту IP, відеокамеру Gazer CC100 на 1 годину занурюють на глибину 1 метр, після чого за допомогою дроту метрової довжини відеокамеру включають для перевірки її робочого стану, не виймаючи з води. Завдяки таким суворим стандартам контролю якості, відеокамера заднього огляду Gazer CC100 володіє високим рівнем надійності та довговічністю роботи.

Автомобільна відеокамера заднього огляду Gazer CC100 комплектується спеціальним блоком комутації та керування, який дозволяє під'єднати не лише відеокамеру, а й монітор Gazer або дзеркало заднього виду з вбудованим монітором Gazer. Таким чином, даний блок дозволяє встановити систему відеопарковки – камеру заднього огляду та пристрій відображення. Живлення відеокамери під'єднується не від ліхтаря заднього ходу, а безпосередньо від запобіжного блоку бортової мережі автомобіля через блок з реле та LC-фільтром. Такий тип під'єднання дозволяє уникнути перешкод на зображенні відеокамери та монітора, які можуть виникати при під'єднанні живлення камери до ліхтаря заднього ходу автомобіля. Блок комутації автомобільної відеокамери Gazer CC100 отримує лише керуючий сигнал від ліхтаря заднього ходу, який дозволяє увімкнути реле та подати живлення одночасно на камеру заднього виду та монітор у салоні авто. Блок управління та комутації відеокамери Gazer CC100 має всі необхідні компоненти та роз'єми для під'єднання системи відеопарковки. Довжина дротів розрахована для легкового автомобіля і дозволяє встановити монітор навіть у верхній частині салону, наприклад біля дзеркала заднього виду, або під'єднати дзеркало заднього огляду з монітором Gazer.

Автомобільні відеокамери заднього огляду Gazer серії CC100-xxx для встановлення замість плафона підсвічування номерного знака в різні моделі автомобілів побудовані на базі автомобільної відеокамери Gazer CC100, і відрізняються корпусом плафона підсвічування, в який інтегрована відеокамера Gazer CC100.

Тип

Універсальні

Ефективних пікселів

720х576

Огляд

Круговий огляд

Сенсор

CMOS

Підключення

Дротове

Система

PAL

Мінімальна освітленість

0.1 Люкс

Ступінь захисту

IP67

Кут огляду

170°

Відношення сигнал/шум

46 дБ

Вживаний струм

85 мА

Живлення

12 В

Робоча температура

-30° - +70°

Додаткові характеристики

Паркувальна розмітка

Дзеркальне зображення

Cенсор CMOS 1/4"