Код: 6661027 Камера заднього огляду Gazer CC120

  • Артикул: CC120
  • Тип: Універсальні
  • Ефективних пікселів: 1280х720
  • Огляд: Задній огляд
  • Кут огляду: 170°

Гарантія: 12 місяців

Вражаючий результат під час огляду вночі
Паркувальна відеокамера Gazer CC120 спроектована на базі надчутливого сенсора HD CMOS 1/4" (1280x720) останнього покоління. Характеристики сенсора в поєднанні з удосконаленими налаштуваннями забезпечують вражаючий результат при огляді в поганій видимості, у сутінках і практично повній темряві. В умовах, де інші відеокамери передають «розмите» та малоінформативне відео з високим вмістом «шуму», Gazer CC120 за будь-якої погоди та в будь-який час доби забезпечує чітке контрастне відео без «синіх шумів» та інших перешкод. Іншими словами, мініатюрна відеокамера Gazer CC120 уночі «бачить» краще ніж людське око.

Технологія таймерних режимів роботи
В автомобільній відеокамері Gazer CC120 реалізовано технологію таймерних режимів роботи. Аналогічні функції впроваджено у штатних відеосистемах автомобілів преміум-класу та дозволяють у рази підвищити ефективність системи відеопарковки загалом. Режими активуються за допомогою інноваційної системи комутації та управління у вигляді таймерів продовження роботи та попереднього ввімкнення камери. За бажанням користувача режими можуть бути вимкнені або активовані вибірково.

Як відомо, звичайна відеокамера заднього огляду запускається і припиняє свою роботу одночасно з увімкненням/вимкненням задньої передачі. Відеокамера нового покоління Gazer CC120 може передавати відео на монітор навіть після вимкнення задньої передачі (протягом 10 секунд). Ця функція реалізована завдяки спеціальному таймеру продовження роботи та дозволяє безперервно контролювати огляд позаду автомобіля, наприклад, при розвороті в кілька прийомів або складних умовах паркування.

Таймер попереднього запуску призначений для увімкнення відеокамери на 10 секунд одночасно при запуску двигуна автомобіля (при подачі сигналу АСС). Це дозволяє оцінювати ситуацію за автомобілем не лише при ввімкненні задньої передачі, але й безпосередньо перед початком руху (при кожному запуску двигуна). Ця функція забезпечує практичність і зручність щоденного використання системи відеопарковки, а також підвищує безпеку руху в авто.

Крім цього Gazer CC120 має функцію «постійної роботи». Цей режим реалізований для того, щоб камеру можна було під'єднати до записуючого пристрою у вигляді додаткового каналу запису, наприклад, дзеркало заднього огляду з вбудованим відеореєстратором Gazer MUW5000 або MUW7000. У такому виконанні запис буде виконуватися з реєстратора, вбудованого в дзеркало, а також з камери заднього огляду, що забезпечить вам повноцінну зйомку навколо всього автомобіля. При цьому камера Gazer CC120 продовжуватиме працювати за призначенням – при ввімкненні задньої передачі зображення з камери відображатиметься на екрані пристрою.

Ультрагерметичний корпус із захистом IP67
Автомобільна відеокамера Gazer СС120 виконана в ультрагерметичному корпусі, працює в широкому температурному діапазоні від -30 до +70°С, і має високий ступінь пилу та вологозахисту IP67. Це означає, що пристрій гарантовано забезпечить стабільну роботу в екстремальних умовах: спека або мороз, бруд, пил і незліченні мийки під високим тиском.

Повний комплект для під'єднання Plug&Play
Відеокамера заднього огляду для авто Gazer СС120 комплектується інноваційним блоком комутації та управління, особливістю якого є активація та вимкнення таймерних режимів роботи. Традиційно, блок комутації та управління дозволяє під'єднати відеокамеру до системи відеопарковки легко та швидко за принципом Plug&Play. Крім цього, у схемі блоку комутації все продумано до найдрібніших деталей, щоб автовласнику не доводилося що-небудь доопрацьовувати чи докуповувати. Відеокамера повністю готова до під'єднання та подальшої експлуатації, а користувач заощаджує свої час і кошти.

Важлива перевага блоку – спосіб під'єднання живлення відеокамери, який здійснюється не від ліхтаря заднього ходу, а від запобіжного блоку автомобіля. Від ліхтарів заднього ходу надходить лише сигнал, що управляє, по якому реле блоку подає живлення до відеокамери. Таке рішення дозволяє вимкнути різні перешкоди на зображенні, які часто виникають при звичайному під'єднанні живлення камери до ліхтаря заднього ходу. Також спосіб під'єднання камери Gazer CC120 дозволяє уникнути помилок бортового комп'ютера при опитуванні мережі автомобіля.

Більш того, для додаткового покращення зображення та мінімізації перешкод, у блоці комутації та управління реалізований LC-фільтр для стабілізації живлення відеокамери. Як захисний елемент використовується запобіжник, що самозупиняється.

Сумісність з автомобілями
Відеокамера для автомобіля Gazer CC120 дозволяє організувати систему відеопарковки у будь-якому виді транспорту. Щоб встановлення відеокамери в автомобіль здійснювалося «безболісно», не вимагало пошкодження кузова авто та займало мінімум часу та сил, Gazer пропонує практичне рішення: спеціальні кріплення для інтеграції відеокамери та її подальшого оновлення у штатне місце автомобіля. Асортимент Gazer включає моделі у вигляді плафона підсвічування номерного знака.

Кожне кріплення в асортименті Gazer призначене для всьановлення в конкретну модель або модельний ряд авто та повністю ідентичне заводському компоненту авто. При цьому Gazer зберіг не лише зовнішню ідентичність з вихідним компонентом автомобіля, але і його функціональні особливості. У кріпленнях у вигляді плафона підсвічування номерного знака, призначених для встановлення відеокамери замість заводського плафона, збережено оригінальне підсвічування номера*.
*У тих випадках, коли зберегти оригінальне підсвічування технічно неможливе, використовується плафон зі світлодіодним LED підсвічуванням і колірною температурою 2700К, що дозволяє отримати колір підсвічування номерного знака, що практично не відрізняється від оригінального.

Інтеграція відеокамери Gazer CC120 у той чи інший тип кріплення здійснюється легко та просто. Після вибору сумісного з автомобілем кріплення серії Gazer CAxxx, автовласнику достатньо з'єднати з ним відеокамеру, без складного монтажу, після чого пристрій повністю готовий до встановлення в авто. У комплекті кожного конкретного кріплення із серії СА є все необхідне для з'єднання камери з кріпленням і подальшого встановлення готового рішення в автомобіль.

Якщо автовласник має намір встановити відеокамеру без інтеграції в кузов авто, а також для власників ексклюзивних моделей авто, Gazer включив у стандартну комплектацію відеокамери універсальне кріплення з можливістю регулювати кут нахилу камери. За допомогою даного монтажного елемента відеокамеру Gazer CC120 можна встановити в будь-якій частині автомобіля, незалежно від його моделі.

Тип

Універсальні

Ефективних пікселів

1280х720

Огляд

Задній огляд

Сенсор

CMOS

Підключення

Дротове

Система

NTSC

Мінімальна освітленість

0.1 Люкс

Ступінь захисту

IP67

Кут огляду

170°

Відношення сигнал/шум

46 дБ

Вживаний струм

65 мА

Живлення

12 В

Робоча температура

-30 °С - +70 °С

Додаткові характеристики

Дзеркальне зображення

Cенсор HD CMOS 1/4"