Код: 6425947 Каструля RINGEL Brand (2.5 л) 18 см

  • Артикул: RG-2012-18
  • Каструля Brand
  • Об'єм: 2.5 л
  • Діаметр: 18 см
  • Матеріал: нержавіюча сталь
  • Наявність кришки: так

Гарантія: -

Серія каструль Brand від RINGEL має приємний зовнішній вигляд, відмінну функціональність і тривалий термін служби. Нержавіюча полірована сталь, з якої виготовлена ​​каструля, є оптимальним матеріалом, що забезпечує одночасно і естетичну привабливість, і високу практичність виробу.

ВИСОКОЯКІСНЕ ПОЛІРУВАННЯ ПОВЕРХНІ

Полірована поверхня каструлі Ringel не лише надає посуду прекрасного вигляду, але також забезпечує додатковий захист від корозії. Добре відполірований посуд із міцної нержавіючої сталі простий у догляді та здатний прослужити тривалий час, не втрачаючи своєї зовнішньої привабливості.

МІЦНА КОНСТРУКЦІЯ З НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ

Каструля Ringel виготовлена ​​з високоякісної нержавіючої сталі з оптимальним вмістом хрому та нікелю, завдяки чому каструля відмінно захищена від корозії, не деформується навіть при високотемпературному нагріванні і є повністю безпечною для здоров'я. Товщина стінок у даній каструлі становить 0,5 мм, що забезпечує виробу міцність і довговічність.

ТРИШАРОВЕ КАПСУЛЬНЕ ДНО – ШВИДКИЙ НАГРІВ

Дно каструлі Ringel виготовлене тришаровим із застосуванням товстої алюмінієвої пластини, герметично запаяної всередині капсуля з нержавіючої сталі. Алюміній має підвищену порівняно зі сталлю теплопровідністю, тому така каструля швидше нагрівається і краще розподіляє тепло по своїй поверхні, що робить приготування їжі зручнішим та більш економічним.

МАКСИМАЛЬНА ЗРУЧНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ

Каструля з нержавіючої сталі Ringel має цілу низку переваг, які максимально підвищують її ергономіку. Для точного вимірювання кількості води та продуктів у каструлі передбачено внутрішню мірну шкалу. Прозора кришка з термостійкого скла з отвором для виходу пари дозволяє стежити за приготуванням їжі, не знімаючи кришку з каструлі.

З каструлями серії BRAND від Ringel будь-яка господиня легко та із задоволенням приготувати все від каші до супів. Вибирайте відповідний розмір каструлі, виходячи з кількості людей у ​​сім'ї, та насолоджуйтесь улюбленими стравами. Каструлі від Ringel мають європейські й американські сертифікати якості, що підтверджує їхню безпеку для здоров'я покупців. Готувати з каструлями Ringel можна на будь-яких типах поверхнях, включаючи індукційну. 

Тип

Кастрюля

Серія

Brand

Об'єм, л

2.5

Діаметр, см

18

Матеріал

Нержавіюча сталь

Матеріал кришки

Жаростійке скло

Матеріал ручок

Нержавіюча сталь

Антипригарне покриття

Ні

Тип джерела тепла

Газова плита

Електрична плита

Галогенна / Склокерамічна плита

Індукційна плита

Основний колір

Нержавіюча сталь

Можна мити в посудомийній машині

Так