Код: 6678966 Клавіатура ERGO KB-510 Black

  • Артикул: KB-510
  • Тип клавіатури: Мембранна
  • Призначення: Ігрова
  • Підсвічування клавіш: Є
  • Українська розкладка: Є

Гарантія: 12 місяців

ЗРУЧНА КЛАВІАТУРА ДЛЯ ПОЦІНОВУВАЧІВ ГЕЙМІНГУ

Ігрова клавіатура ERGO KB-510 - саме те, що потрібно геймеру. Лаконічний і стильний дизайн, а також компактний розмір дозволяють зручно розмістити девайс на ігровому столі та звільнити місце для маневрів мишкою. Мембранна клавіатура оснащена 104 звичайними та 10 мультимедійними клавішами, які забезпечують комфортну гру або набір тексту.

ПІДСВІЧУВАННЯ – ЕФЕКТНО ТА ЗРУЧНО

Клавіатура оснащена підсвічуванням. Така функція - не лише ефектне доповнення, але і практичне рішення для тих, хто любить грати ввечері або вночі. М'яке світло дозволяє краще орієнтуватися в розкладці та не схибити у вирішальному бою.

НАДІЙНІ КЛАВІШІ І МІЦНИЙ КОРПУС

Клавіатура ERGO KB-510 стане безвідмовним інструментом у віртуальних боях, адже вона виготовлена з міцного пластику та має високий рівень захисту від вологи. Мембранні перемикачі клавіш не бояться тривалих інтенсивних натискань і здатні витримати до 10 млн натиснень.

ШВИДКА ПЕРЕДАЧА СИГНАЛІВ БЕЗ ПЕРЕШКОД

Клавіатура легко під'єднається до будь-якого ПК за допомогою USB-дроту, що забезпечує надійну та швидку передачу даних без перешкод. Коректна обробка одночасного натискання відразу декількох клавіш гарантує, що найскладніші комбінації будуть вірно сприйняті програмним забезпеченням і допоможуть геймеру показати свою майстерність.

Призначення

Геймерські

Тип підключення

Дротове

Інтерфейс

USB

Тип клавіш

Мембранний

Кількість кнопок

104 + 10 мультимедійних

Додаткові характеристики

Підсвічування: Rainbow

Термін служби: 10 млн. натискань

Матеріал: пластик

Довжина кабелю, м

1.5

Розміри, мм

461 х 198 х 38

Вага, г

863

Основний колір

Чорний

Інструкції

Файл Опис
2935433.pdf (813,09 кб) User manual ERGO KB-510 Black