Код: 6857598 Клавіатура LOGITECH MX Master Keys for Business, US, Graphite (920-010251)

  • Артикул: 920-010251
  • Тип клавіатури: Звичайна
  • Тип з'єднання: Бездротове
  • Інтерфейс: Bluetooth

Гарантія: -

ДИЗАЙН МЕТАЛЕВОЇ ПЛАСТИНИ
Корпус клавіатури підтримується однією металевою пластиною і розроблений для стабільності. Це надзвичайно міцна конструкція, яка ніколи не ковзає по столу. Підвищена стабільність натискання клавіш зменшує шум, одночасно оптимізуючи швидкість реакції. Збалансований дизайн із якісними матеріалами сприяє комфорту, вселяє впевненість і зосередженість за столом. 

БУДІВЕЛЬНИКИ МАЙБУТНЬОГО
Серія MX розроблена для людей із вузькоспеціалізованими потребами робочого процесу, таких як кодери, креативні працівники й аналітики. Завдяки MX Keys for Business користувачі можуть друкувати на клавіатурі, створеній для стабільності та точності, де кожне натискання клавіші плавне, природне та точне. Якщо вони можуть думати про це, вони можуть це освоїти.

БІЛЬША ПРОДУКТИВНІСТЬ З ОПЦІЯМИ+
Logi Options+ — це програмне забезпечення, яке дозволяє користувачам налаштовувати роботу серії MX, включаючи ключі MX для бізнесу. Це допомагає оптимізувати повторювані завдання для максимального підвищення продуктивності, поєднуючи роки досконалого апаратного забезпечення з розумним програмним забезпеченням.

Призначення

Звичайні

Тип підключення

Бездротове

Інтерфейс

Bluetooth

Тип клавіш

Мембранний

Особливості

Підсвічування клавіш

Додаткові характеристики

Датчики наближення руки вмикають підсвічування

Датчики зовнішнього освітлення регулюють яскравість підсвічування

Розміри, мм

430 х 132 х 20

Вага, г

810

Основний колір

Сірий